Justin Robertson i na Climaxu

Justin Robertson i na Climaxu

09. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hostem Chrise Sadlera na jeho rezidentní noci Climax v Roxy bude 25.března vyjímečný hudebník a u nás oblíbený Justin Robertson.
Justin Robertson
Tento univerzální muzikant a bývalý šéf party LIONROCK, ke kterým se dle vlastních slov již nikdy nevrátí, se v Roxy zabydlel. Nutno podotknout, že se tak stalo na enormní zájem publika a tak bylo oceněny jeho neuvěřitelně kvalitní schopnosti za mixážním pultem.

Justinova kariéra se začala psát na začátku 90. let, kdy se hodně popularizovala takzvaná ACID HOUSE CULTURE, která mu dala šanci vyniknout coby DJ a promotér. Jeho vlastní rezidentní noc v Manchesteru tenkrát nesla název MOST EXCELLENT NIGHT a setkávala se na ní celá řada výjimečných postav současné taneční scény, jako třeba CHEMICAL BROTHERS nebo BJORK. Velmi podstatnou kapitolou jeho života je samozřejmě působení v kapele LIONROCK, která v roce 1997 dost výrazně přispěla k oživení hudebního dění nejen ve Velké Británii. LIONROCK mají na svém kontě zatím dvě alba, která velmi propracovaně proplouvají mnoha směry taneční kultury. Ta první z roku 1996 s názvem AN INSTINCT FOR DETECTION se stala doslova trhákem ve Velké Británii a označení jako objev roku bylo další třešničkou na pomyslném dortu pro LIONROCK.

justin robertson


Pravidelné aktivity za gramofony se v současné době u Justina soustřeďují v klubech jako je CREAM v Liverpoolu, BACK TO BASICS v Leedsu nebo londýnských FABRICU či THE HEAVENLY SOCIAL. Navíc se výborně zapsal na prestižních festivalech typu GLASTONBURY, CREAMFIELDS a HOMELANDS.

Jeho DJské sety jsou vyhlášené po celém světě hlavně kvůli přesnému mixování a pestré směsi progresivního techna, house a tzv. electric funku. Ne náhodou má Justin na svém kontě remixy pro HAPPY MONDAYS, STEREO MC´S, BJORK, CHEMICAL BROTHERS, nebo NEW ORDER.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika