Lednový Climax láká na neokoukaná jména

Lednový Climax láká na neokoukaná jména

17. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První Climax roku 2012 proběhne v Roxy v sobotu 28. ledna a společně s rezidentem Chrisem Sadlerem vystoupí djs, které fanoušci Climaxu ještě neměli šanci slyšet. Konkrétně to budou jeden z ve světě nejznámějších českých djs a producentů Neo, který zde pokřtí svůj nový singl Facebook Lover a zástupce serveru superdance.cz dj Vichy.
Trio hvězdných jmen s bohatými zkušenostmi z parties v tuzemsku i zahraničí pak – stejně jako v listopadu a prosinci – doplní Mr. Roquentin, který bude mít již tradičně pod palcem chill out. VJovat bude Martin.

"Chtěli jsme s Neem tento Climax pojmout jako křest jeho nového singlu Facebook Lover. Já osobně jsem se postaral o jeden z remixů, stejně tak jako jsem již v minulosti remixoval jeho singl s Martinou Balogovou Just Another Crack, takže dává smysl, že bychom si spolu i zahráli. Jako producent je podle mě NEO bezesporu jeden z nejlepších v ČR. Jako DJ pak bude se svým funky a vokal housem dokonalým rozjezdem lednového Climaxu," říká k NEOvi Chris Sadler, jehož party Climax je nejdéle fungující klubovou nocí v historii české taneční scény.

Čtyřiatřicetiletý NEO, vlastním jménem Zdeněk Krejčíř patří nejen na domácí scéně za respektovanou personu. Jeho tracky vycházejí na prestižních světových labelech jako Subliminal Records, Vendetta, Kontor nebo Ministry Of Sound a během své kariéry už si zahrál po boku takových hvězd jako David Guetta, DJ Tiësto, David Moralles či Bob Sinclair. Znát ho můžete ale také jako zručného remixéra i producenta celé řady důležitých jmen tuzemské scény.

Z remixů, kterých stihl už přes padesát, jmenujme třeba Monkey Business, J.A.R., Dara Rolins, Jiří Korn nebo Wohnout. Jako producent se pak podílel mj. na albech Tep Jiřího Korna (2001) či Break The Silence Sámera Issy (2005) a dalších.



Ceněný nejen doma ale i v zahraniční je ale také pro svou autorskou tvorbu. Jeho debut Nobody Faq With Jesus (2002) ocenil časopis Xmag jako "vůbec nejlepší české taneční album". Přízni kritiků i fanoušků se ale těší i jeho další desky Alboom (2005), Heartbreak Club (2007) a Victory (2009), na níž NEOvi hostovaly hvězdná housová vokalistka Jocelyn Brown (např. Incognito nebo Michael Jackson), Nicole Jenkinson (Sugarbabes, Elton John…atd) nebo Soraya z Ministry Of Sound.



Svými nejnovějšími singly zmiňovanými výše pak NEO dokazuje, že udržet se v první lize mu jde stále se stejnou energií a invencí jako kdysi.

Totéž se pak dá říct i o druhém hostu lednového Climaxu, DJovi Vichym. Zástupce serveru Superdance.cz hraje už od roku 1998. Se svými sety, které se pohybují na pomezí house, electro a progressive a je pro ně typická nakažlivá pozitivní energie, už se představil ve všech významnějších klubech v ČR. Znát ho můžete ale také jako jednu polovinu dua Ivan M. Sax & DJ Vichy, které tvoří se saxofonistou Ivanem Myslikovjanem, s nímž si mj. zahrál i na francouzském filmovém festivalu v Cannes.

"S Vichym hrávám docela často v klubech na severu jako Luxor v České Lípě nebo Ďábelská Huť v Liberci. Je opravdu hodně vytížený, což vypovídá něco o jeho talentu. Je univerzální, hudba kterou hraje baví nejen lidi, ale jak je vidět, tak i jeho osobně, což je klíčem k úspěchu. Nevím o tom, že by někdy v minulosti v ROXY hrál. Stejně jako NEO by tak mohl být pro příznivce Climaxu něčím novým a neokoukaným," láká na první Climax roku 2012 Chris Sadler.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX W/ NEO & VICHY

Sobota 28. 1. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Neo & Vichy, Chris Sadler Chill Out: Mr. Roquentin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika