Departure potvrzuje kapely pro další díly

Departure potvrzuje kapely pro další díly

22. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve středu 18. ledna odstartoval v pražském klubu Roxy nový koncertní projekt Departure. A start to byl úspěšný. Velký podíl na tom měl Dan Bárta se svou kapelou Illustratosphere, ale zapomínat nemůžeme ani na talentovanou pop-jazzovou formaci Lanugo.
Právě tu si totiž Dan Bárta pozval společně s VJem Romanem Týcem do ROXY v rámci projektu, jehož stěžejní myšlenkou je pomoc zkušených muzikantů a umělců mladým talentům, které si sami vyberou.

Jak Lanugo, tak Dan Bárta & Illustratosphere odehráli v slušně zaplněné ROXY plnohodnotné koncertní sety korunované hned několika přídavky. Bárta & Illustratosphere se na pódium vraceli dokonce několikrát a spokojený dav je přiměl přetáhnout policejní hodinu o dobrých třicet minut.

Pilotní díl DEPARTURE je tedy úspěšně za námi, ale už nyní se můžeme těšit na díly následující. Ten nejbližší proběhne 29. února s Fast Food Orchestra, kteří si do ROXY pozvou kapelu Dub Artillery (vstupenky za 120 czk + poplatky již v předprodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal a Tickestream).

V následujících měsících pak v rámci projektu Departure v ROXY zahrají 28. března Milan Cais (Tata Bojs) a Longital, 4. dubna Mako Mako, jejichž host je zatím tajný a 9. května DeFuckTo, kteří hodlají své hosty vybrat z konkurzu, jenž bude probíhat na Facebookovém profilu kapely - http://www.facebook.com/DFTcrew

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEPARTURE

Středa 29. 2. 2012
Vstup: 120 Kč
Vystupují:
Fast Food Orchestra, Dub Artillery
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika