Joker - hvězda dubstepu v Roxy

Joker - hvězda dubstepu v Roxy

24. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po zrušeném listopadovém vystoupení je to konečně tady! Joker, jedna z nejinovativnějších postav dubstepové scény ukáže v 10. 2. v Roxy všem příznivcům houpavého rytmu 140 bpm, zač je toho loket!
O tom, že dubstep je ve světě a konečně už i v Čechách na vzestupu, už ví snad každý. ROXY nezůstává pozadu a prostřednictvím nové party DISORDER nabízí možnost zažít vystoupení jednoho z nejrespektovanějších producentů současnosti, JOKERa.



Joker platí od začátku své produkční kariéry za inovátora a jeho neustálé vybrušování a přesahování žánrů vyústilo v snadno rozpoznatelný signifikantní zvuk, pro který si vydobyl respekt napříč světovou elektronickou scénou. Jeho grime i dubstepové beaty srší originalitou a Joker se nebojí sáhnout pro inspiraci například do crunku, westcoast g-funku a nebo třeba do svých oblíbených osmibitových digiher.

Jeho tracky jako Digidesign, Purple City nebo Tron už dnes patří do zlatého fondu dubstepu, což ale neznamená, že by Joker usnul na vavřínech. Právě naopak, jeho neutuchající invence ho dovedla až k releasu prvního studiového alba The Vision, které se loni na podzim stalo velkou událostí nejen na poli dubstepu. Debutovým albem ale JOKER rozhodně končit nehodlá a už teď se netrpělivě čeká na jeho další releasy.



V ROXY se tak můžete těšit na pořádnou nálož ověřených pecek ale i na absolutní novinky. Krom JOKERa zahrají také ti nejpovolanější DJs z domácí scény, konkrétně to bude Smack v b2b setu s Chikem & MC Fuckstroy a sestavu dále doplní dva borci z pražské crew Dubsteblog, DJs Franill a Dryman. V Chill outu budou hrát Milan Kroutil (La Bella Vida) & Abu (Basstrap/ dubtechno, minimal, deep bass music).

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISORDER W/ JOKER

Pátek 10. 2. 2012
Vstup: 150/200
Vystupují:
JOKER (KAPSIZE/UK) Smack back2bak Chik & Mc Fuckstroy, Franill, Dryman, Milan Kroutil & Abu
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika