Třetí šance: Please the Trees

Třetí šance: Please the Trees

30. 01. 2012  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Třetí šance je něco jako myslivecký bál v Národním divadle. Třetí šance je koncert nejen Pelase the Trees. Přesto je v popředí vánoční stromek. Právě on dostane třetí šanci.
První šance vánočních stromečků je jasná. Udělat co největší dojem během svátků v našich domácnostech. Rozzářit sebe i úsměvy přítomných. Druhá je pak situována na piazzetu Národního divadla, kde stromky mohly v rámci své druhé šance zazářit od 6. ledna v tzv. recyklovaném lese. A to celé za doprovodu Klubu trubačů Českomoravské myslivecké jednoty a Václava Havelky III během vernisáže 8.1.. Vyvrcholením a závěrečným rozloučením pak bude Třetí šance.

Stromky z recyklovaného lesa piazzety ND se přenesou na jeviště Nové scény a vytvoří tak zcela ojedinělou kulisu. V této svébytné dekoraci pak odehrají svůj ojedinělý koncert Please the Trees. Tento koncert bude poslední příležitostí, jak PtT vidět a slyšet v Praze před vydáním jejich očekávaného třetího alba, které skupina nahrávala během svého amerického turné pod vedením věhlasného producenta Jonathana Burnsidea (spolupracoval např. s Melvins, Nirvanou, Faith No More a desítkami dalších).

Celkovou atmosféru jedinečného večera pak bude dotvářet scéna Jana Štěpánka a unikátní projekce od tomato 22 DREAMin Pictures. Lesní rohy Klubu trubačů Českomoravské myslivecké jednoty přivábí také brněnskou Lesní zvěř, která vystoupí na afterparty. Zhmotnělá iluze zimního lesa bude dokonalá a vy u ní nesmíte chybět. Vše se odehraje 9.2. od osmi večer na Nové scéně Národního divadla. Vstupné je v předprodeji rovných 200,- na místě pak 280,- Kč.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: TŘETÍ ŠANCE - PLEASE THE TREES

Čtvrtek 9. 2. 2012
Vstup: 200/280 Kč
Vystupují:
Please The Trees
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika