Space Junkie v Roxy

Space Junkie v Roxy

12. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jen velmi málo koncertuje projekt Space Junkie, za kterým stojí jako hlavní osoba Honza Horáček a v rámci koncertu v Roxy 29. března si Space Junkie přizval několik zajímavých hostů.
Jen velmi málo koncertuje projekt Space Junkie, za kterým stojí jako hlavní osoba Honza Horáček. Tento talentovaný hudebník má za sebou mimo jiné produkci několika alb, filmové hudby a dalších zajímavých projektů. Na jeho albu Snowbuzziness, které je metaforou na showbusiness v českém měřítku a ironicky pojednává o takzvaných hvězdách, smějících se na nás ze stránek showbizz časopisů, aniž by předváděly cokoliv hvězdného, hostovalo několik významných osobností jako například Yarda Helešic, úřadující ve svých Support Lesbiens, raper Henry D, Deph (ex Chaozz), Tereza Nekudová (Skyline Colorfactory) a další.

Space Junkie


V rámci koncertu v Roxy 29.března si Space Junkie přizval několik zajímavých hostů (o kompletní sestavě budeme informovat brzy) a už předem se dá předpokládat velká show. Doporučujeme také navštívit moc pěkně udělané internetové stránky www.spacejunkie.cz , kde si kromě jiného můžete poslechnout ukázku z alba Snowbuzziness (stačí kliknout na magneťák dole na stránce ) nebo si pustit videoklipy.

Vstupné 100Kč


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika