S Cartonnage v Akropoli zahrají Republic Of Two

S Cartonnage v Akropoli zahrají Republic Of Two

08. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina Cartonnage nezahálela ani o Vánocích. Během svátků zremixovala pár starších skladeb a připravila několik zbrusu nových, včetně singlu “Apple Pie“. To vše představí v koncertní premiéře už 25.února v Paláci Akropolis za účasti hostů z Republic Of Two a A Banquet.
Na koncertě tak zazní např. “Move” od Republic Of Two a “Dark Streets” od A Banquet, které pro tyto skupiny zremixovali právě Cartonnage.

„Náš nový singl “Apple Pie“ je kousek jablkovýho koláče, který jsme upekli pro všechny singles v Praze.“ přibližuje novinku, kterou brzy představí i v radiovém éteru, duo Vanda Choco a Armin Effenberger.

V rámci večera samozřejmě zazní i výběr skladeb z aktuálního a kritikou ceněného alba I'm Not Your Computer, který např. hudební portál Musicserver zahrnul do TOP 10 nejlepších domácích desek loňského roku! Pár skladeb z této desky si s duem společně zahrají i obě hostující kapely.

Chybět nebude ani vše, co dnes již ke koncertům Cartonnage neodmyslitelně patří - atraktivní projekce, scéna, nápadité kostýmy či dvojitá bubenická sekce.

Fanoušci skupiny se mohou těšit i na nový merchandise, který pro Cartonnage na základě videoklipu Don‘t stop vytvořila výtvarnice Jolana Hršelová.



www.cartonnage.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: CARTONNAGE

Sobota 25. 2. 2012
Vstup: 140,- / 170,-
Vystupují:
CARTONNAGE, Republic of two, A Banquet
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika