Toky headlinerem Techno Animals

Toky headlinerem Techno Animals

21. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 3. března se milovníci klubového techna dočkají 2. pokračování party Techno Animals. Její únorová premiéra se slovenským Bossem sklidila velký úspěch. I tentokrát se návštěvníci mohou těšit na zastupitele slovenské techno scény a to rovnou nejlepšího a nejznámějšího slovenského techno dje, kterým je legendární Toky!
Tuto hvězdu doplní další legenda tentokrát české techno scény djka Nika 77, dále mladá ale již velmi uznávaná K.Sandra, samozřejmě rezident party Techno Animals Adam Cloud a představitel agentury BPM djs Pavel Faktor. O začátek akce se postará náš oblíbený Milo.

Toky, jak už jsme zmiňovali je nejznámějším slovenským djem, který je zároveň i oblíbeným a uznávaným djem u nás. Toky je i znám díky své produkci, se kterou se dostal na velmi známy německý techno label Tresor. Navíc se svým live act projektem Rumenige procestoval celou Evropu. Toky je rodák z Bratislavy a djingu se věnuje již od roku 1992. Za dobu své působnosti získal velké množství bookingů, díky kterým je známý i ve střední a východní Evropě. Za sebou má spolupráci s producenty jako jsou Loktibrada, Regis, Takaaki Itoh, Christian Wunsch, BOSS a mnoho dalších. Aktuálně používá pro své hraní Final Sctratch, ke kterému využívá staré dobré gramofony. Toky je zárukou skvělého hudebního zážitku a proto byste si ho neměli nechat ujít!

toky
Podívejte se na fotky z Christmas party s Tokym

Niku 77 netřeba dlouze českým techno fanouškům představovat. Hraje od roku 1997 a patří mezi přední české DJs. Převážně vystupuje v celé střední Evropě, ale i třeba v Belgii, v Rusku nebo Chorvatsku. Čekat od ní můžete techno, ale příležitostně hrává minimal / deep house a experimentální až ambientní elektroniku. V současné době se věnuje především studiové práci. Doposud vydala vlastní tvorbu na českém labelu TechEx. (více informací www.nika77.com)

I tentokrát se můžete těšit na druhou – lounge stage, která se nachází v horních prostorách kubu. Minule se ukázalo, že je to výborná alternativa k hlavní techno stagi. I nyní se zde bude hrát především deep house, tech house a minimal. O hudební zážitky se zde postarají zkušení mistři Deep Smoke Developing Artists (Rob Smile, LiVe, Tchunhas). Doplní je známý DJ a člen projektu PROUD-M DJs Pete Walk a DJ Peter Costa.
Přijďte s námi opět zažít a podílet se na výjimečné atmosféře tohoto našláplého mejdanu!

Pro více informací navštivte facebookové stránky

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO ANIMALS

Sobota 3. 3. 2012
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
TOKY (SK) Nika 77 K.Sandra Adam Cloud Pavel Faktor Milo second stage: Rob Smile LiVe Pete Walk Peter Costa Tchunhas
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika