První díl klubovky Advance již zítra

První díl klubovky Advance již zítra

23. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 25. února se uskuteční v brněnském Perpetu nová klubovka, Advance, zaměřená především na hudební styly, tech - house a techno. Na prvním díle tohoto eventu se představí kvalitní djs z naší taneční scény a talentovaný host.
Jeden z vystupujících bude Hydrophonic, charismatický DJ a rezident několika parties včetně svých jako O´seex nebo nové + - a klubů včetně Perpeta. Mezi jeho některé úspěchy patří například umístění v prestižní anketě Dance Awards, kde se umístil čtvrtý jako objev roku a pátý jako DJ roku 2005. Jeho interpretační schopnosti a cit k elektronické hudbě v podobě kompozičně zdařilých a posluchačsky úspěšných setů oceňuje jak publikum, tak i promotéři velkých tanečních akcí v následujících letech. Díky tomu měl doposud možnost hrát s takovými jmény, jako je např. Chris Liebing, Adam Beyer, Steve Angello, Mauro Picotto, Dave Clarke, Christian Smith, Filterheadz, Tomcraft, Umek, Nathan Fake, Kosheen DJs a mnoha dalšími. V současné době se věnuje i tvorbě vlastní muziky, především v oblasti house, progressive a techna. Pravidelně se účastní nejvýznamnějších domácích tanečních večírků, v poslední době to byla např. Citadela, Hradhouse, Rio De Riviera, Apokalypsa, Imperium, Eternity a další.

Další, kdo se předvede za mixážním pultem je Revis, který není na naší scéně již žádným nováčkem. Za svojí dosavadní kariéru si zahrál v několika desítkách našich klubů včetně těch známějších jako Roxy, Duplex, Mecca, SaSaZu, Fabric, Studio 54, 7.nebe, Perpetuum, Fléda, Pekelnej Bar, Touster a také jsme ho mohli slyšet na několika festivalech včetně například Mácháč Festival nebo Pleasure Island. Je také rezidentem několika klubů a parties včetně své, Impress, která se díky zájmu clubberů stává jednou z nejžádanějších. Revise můžeme také slyšet jako každý rok v létě na české Ibize, Máchově jezeře, konkrétně ve vyhlášeném Bílým Kameni a v Blue Baru, kde spolu s Adam Cloudem a Petem Walkem hrají po celou sezónu.

Revis mimo DJingu také spolupracuje s několika promotéry, kluby a DJi na jiných parties a chystá v dohledné době i na vlastní produkci.

Adam Cloud, jméno, které se v poslední době dost často skloňuje. Na české taneční scéně působí od roku 2000, kdy začíná hrát po pražských barech a podílí se na pořádání menších parties. Zúčastnil se DJské soutěže LIVC DJ CUP, kde se umístil na 3. místě. Díky tomu je mu nabídnuto hraní v dnes již legendárním klubu Industry 55.

V roce 2002 spolu zakládá agenturu Nightstorm a podílí se na pořádání velkých parties v Praze, ale i mimo ni (Vector Venom - Valentino Kanzyani).

Stává se rezidentem nejznámějšího after klubu Studio54, ale i Fashion Lounge Defilé, Aquarium Music Clubu a dalších.

Adam se podílel na přípravě Warm Up parties k velkým halovkám a Open Air parties (Amazing City – Paul Oakenfold, či Cosmic Trip – Roudnice nad Labem).

K pravidelným parties Adam Clouda patří již několik let rezidentní noc Base v klubu Pekelnej bar. Společně s legendární postavou české klubové scény Jaroslavem Ježkem alias Jájou, letos v lednu odstartovali zbrusu novou party Techno Animals v klubu Touster.

Posledním účinkujícím bude talentovaný Other Vision, který kromě fotografických aktivit také začal s DJingem a i přes zatím malé reference si zahrál například na vyhlášené pražské party Minimal People, kde sklidil chválu promotéra i party people.

Věříme, že nová party Advance vám přinese nezapomenutelný nejen hudební zážitek a moc se na vás těšíme!

Časový Line – Up:

21:00 – 22:30 Other Vision
22:30 – 01:00 Revis
01:00 – 02:30 Adam Cloud
02:30 – 04:00 Hydrophonic
04:00 - ??:?? All DJs

Dodal: Radek Šnirc
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ADVANCE

Sobota 25. 2. 2012
Vystupují:
Other Vision Revis Adam Cloud Hydrophonic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika