Členové slavných Dire Straits za pár dní v Praze

Členové slavných Dire Straits za pár dní v Praze

08. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
The Straits, sestávající z bývalých členů Dire Straits, se tento březen vydávají na evropské turné s 18ti zastávkami. Současnou šňůru, které je přezdíváno The Sound of Dire Straits, odstartovali The Straits počátkem března v Belfastu. V České republice se The Straits zastaví již 14. března v KC Vltavská v Praze.
V nedávném rozhovoru pro Prague Post vypověděl Clark, jeden z původních členů Dire Straits toto: “Původně jsme vytvořili The Straits, abychom mohli zahrát na jedné charitativní akci – byla to ovšem taková legrace, že jsme se rozhodli v tom pokračovat. Jméno “The Straits” bylo jasnou volbou – v zákulisí jsme tak všichni říkali původním Dire Straits. John Illsley [jeden z původních členů Dire Straits] mi řekl, že by se moc našeho projektu chtěl zúčastnit – tehdy mu tak však nedovolily zdravotní problémy. David [Knopfler] nás celou dobu velmi podporuje, zatímco rozjíždí svoji vlastní sólovou kariéru. Ed Bicknell, který byl manažerem Dire Straits, nás přirovnává k Dire Straits v době, kdy byli na vrcholu. A Mark [Knopfler] ví, že jeho skladby a odkaz celé původní kapely je v dobrých rukou.“ Na závěr Clark dodal, že v Praze ani původní Dire Straits, ani současní The Straits ještě neměli tu čest hrát, a že se již těší na město, o němž slyšel mnoho krásného.



Nadcházející evropské turné je přímým důsledkem obrovského zájmu fanoušků si znovu poslechnout tolik oblíbený výběr skvělých skladeb Dire Straits. The Straits Praze předvedou skladby z nejznámějších alb Dire Straits (1978), Communiqué (1979), Making Movies (1980), Love Over Gold (1982), Brothers In Arms (1985) a On Every Street (1991). Fanoušci se dočkají všech největších hitů včetně Money for Nothing, Sultans of Swing, Walk of Life, Romeo and Juliet, Brothers in Arms, Private Investigations, Solid Rock, Tunnel of Love, a mnoha, mnoha dalších!

Facebook

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE STRAITS

Středa 14. 3. 2012
Vstup: k sezení 980.- Kč, stání 800.- Kč
Vystupují:
THE STRAITS
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika