United Flavour a Ucee chystají společný koncert

United Flavour a Ucee chystají společný koncert

15. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kapela United Flavour vystoupí opět po roce v Lucerna Music Baru a vedle svého setu z alb Unity a Attitude představí i zbrusu novou desku, kterou v jejich studiu natočil v Čechách žijící reggae/soulový zpěvák jménem Ucee. Můžeme se tak těšit na téměř tříhodinovou show plnou skvělé muziky a pozitivní energie.
United Flavour vydali v minulém roce svou druhou studiovou desku Attitude, s kterou objeli kluby a festivaly v Čechách, na Slovensku a podívali se i do Maďarska, Polska a Španělska, kde vystoupili na největším evropském reggae festivalu Rototom Sunsplash. Vystoupili tam po boku hvězd, jako jsou Gentleman nebo Luciano a bez potíží si obhájili pozici nejprogresivnější české reggae kapely.

Po náročné jarní a letní sezóně si pak kapela dala půlroční pauzu, aby se vrátila na jaře 2012 v plné síle. Během přestávky pracovali United Flavour na videoklipech a také na albu dubových remixů, které vychází 16. března na labelu United Forces of Dub pod názvem Dub Attitude EP. Tato lahůdka vyjde nejprve na vinylu a pak i digitálně!



Ani charizmatický zpěvák Ucee už není v Čechách neznámé jméno. Do Prahy se přestěhoval před čtyřmi lety, s United Flavour hostoval na desítkách koncertů, a celý rok 2011 připravoval ve Flavour studiu své debutové solo album, které pokřtí právě 5. dubna v Lucerně! Deska dostala název International Call a vychází 21. března 2012. Album, na kterém se podílela řada domácích i mezinárodních muzikantů, produkoval Djei Gogo, který je také baskytaristou a producentem United Flavour. Nahrávku míchal zkušený britský producent, muzikant a zvukový inženýr Derek Fevrier.

Ucee představí své nové hity premiérově 5. 4. za doprovodu kapely Flavour Band a řady hostů, kteří účinkovali i na novém albu. Za všechny jmenujme alespoň skvělého německého rappera jménem Demograffics, houslového virtuosa Alexandera Shonerta, saxofonistu Radima nebo vokalistky G*apeels. Už teď je jasné, že to bude vice než dvojitá nálož muziky a temperamentu!



www.musicbar.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: UNITED FLAVOUR

Čtvrtek 5. 4. 2012
Vystupují:
United Flavour, Ucee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika