Bassinfection opět v areálu brněnské Zbrojovky

Bassinfection opět v areálu brněnské Zbrojovky

15. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Minulý rok oslavila brněnská party Bassinfection deset let svého působení na scéně. Poprvé se akce představila v areálu bývalé Zbrojovky. Na pěti stagích vystoupilo více než 40 účinkujících, v čele se jmény jako Ed Rush, Limewax nebo Deadly Hunta. S bezmála patnácti sty návštěvníky se tak Bassinfection úspěšně zařadila mezi největší akce podobného typu u nás.
Přesně po roce je Bassinfection zpět s dalším pokračováním, které bude navazovat na již osvědčený, stylově pestrý model. Oproti loňsku se navíc party rozroste ještě o jedno hudební pódium. A další novinky budou následovat. Co Vás však v tuto chvíli jistě zajímá nejvíc, je line-up a seznam účinkujících. Jeho konečná podoba se piluje, nicméně hlavní jména jsou již známá. Pojďme si je tedy přiblížit.

Na hlavním Drum and bass stagi to jsou vedle osvědčených jmen jako BLACK SUN EMPIRE & mc COPPA, CERN nebo DONNY, třeba i italští řezníci HALLUCINATOR, kteří se ukážou v ČR vůbec poprvé! Z domácí interpretů prozradíme prozatím jména „zasloužilých umělců“ české dnb scény – SAYKO a SOLDIK, kteří spolu vystoupí v b2b setu!

Nedílnou součástí BassInfection je Reggae a hip hop stage, na němž se podobně jako loni propojí tyto dva spřátelené hudební styly. Headlinerem bude původem jamajský MC BLACKOUT JA, dalším tahounem bude právě skotská reggae crew RIDDIM TUFFA. Ani zde nebude chybět kvalitní domácí zastoupení v podobě kapely 4021 nebo dje jako Liquid A.

Z horních stagí se budete moci těšit stejně jako minulý rok na electro dubstep stage, cimbálovka vs balkán stage, dub stage a nově také na chillout stage. Prozatím zmíníme pouze několik jmen, na které se „nahoře“ budete moci podívat – SIDE 9000, POHON CREW, PIXIE nebo cimbálovka VERONICA.

www.bassinfection.cz
www.facebook.com/events/243538322397328

Dodal: DJ Kotlyk
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASSINFECTION

Pátek 20. 4. 2012
Vstup: do 22 hod. za 330,- Kč // po 22 hod. za 380,- Kč
Vystupují:
Black Sun Empire (NL) & MC Coppa (UK), Hallucinator (IT), Donny (UK), Cern (NZ), Sayko b2b Soldik, Vaczech b2b Mercur, Helmut, MC Blackout Ja (JAM / UK), Riddim Tuffa Sound (UK), Fyah Sound, 4021, Liquid A, Wicked Sound, NTKZ, Gramod, Bam Bam
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika