Na Prahu v červnu zaútočí rapper Pitbull

Na Prahu v červnu zaútočí rapper Pitbull

18. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Rapper Pitbull alias Armando Christian Pérez dává do pohybu své světové turné s názvem Planet Pit World Tour. Do České republiky přijede společně s několika speciálními hosty, vystoupí 17. června v Tipsport Aréně.
Pitbull zahraje všechny superhity, které ovládají taneční parket všech zemí světa: I know you want me, Hotel Room Service, Rain over me, či Hey Baby (Drop it on the floor), jistě zazní i singly kralující všem světovým hitparádám, jako Give Me Everything a International Love (feat. Chris Brown). Turné Planet Pit World Tour přivede k životu mnoho dalších hitovek z nového alba Pitbulla (2011), které podle oficiální zprávy, „spojuje Pitovy rapidně-ohnivé texty s milionovými, doslova miliardovými, beaty.”



Pitbull, připraven na velikou show, se nechal slyšet: “Bude to mimořádně nabitá jízda, která nám dá šanci ukázat celému světu, jak moc nás hudba může spojovat. A hlavně se budeme všichni skvěle bavit.”

Pitbullova hudební historie čítá úctyhodných šest alb a také bezpočet nominací Latin Billboard awards, ve kterých je jedním z nejnominovanějších umělců vůbec. Nedávno Latin Billboard awards vyhrál v kategorii “Latin Digital Download Artist of the Year” (2009). Mnoho jeho singlů se objevilo v nějakých filmech, např. singl Oye je ze soundtracku filmu Rychle a Zběsile 2. Často vystupuje s nejznámějšími hudebními esy, jako jsou Shakira, Enrique Iglesias, Swedish House Mafia, LMFAO, Usher, Jennifer Lopez, Chris Brown a mnoho, mnoho dalších.



www.pitbullmusic.com
Facebook event

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PITBULL: PLANET PIT WORLD TOUR 2012

Neděle 17. 6. 2012
Vstup: stání 990.- Kč, sezení 790-1090.- Kč, VIP 2590.- Kč
Vystupují:
Pitbull
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
kue
20. 03. 2012 | 08:57:51
+0 | -0
ani zadarmo...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika