Tiësto vydává Club Life: Volume Two Miami

Tiësto vydává Club Life: Volume Two Miami

25. 03. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Tiësto v minulých dnech oznámil termín vydání nové mixované kompilace Club Life: Volume Two Miami. Album by mělo vyjít na jeho vlastním labelu Musical Freedom 24. dubna. Druhé vydání ze série Tiësto Club Life je inspirováno městem Miami.
Tiësto k říká: „Miami jsem si vybral proto, že je to jedno z mých nejoblíbenějších měst na světě. Pořád se tam něco děje, klubový život je tam úžasný a je to velmi atraktivní město. V Miami hraju párkrát do roka a tam jsem také dostal inspiraci k tomuto albu. Chtěl jsem vytvořit skladby, které dávají fanouškům možnost zažít zvuk klubů Miami, ať už tam byli nebo ne."

V předposlední epizodě pořadu Tiësto Club Life v části The Booth series, Tiësto oznámil, že se vydá na turné Club Life College Invasion Tour po Spojených státech amerických. Hrát bude na vysokých školách po celé zemi, od Massachusetts až po Kalifornii.

tiesto

Na mixované kompilaci Club Life: Volume Two Miami Tiësto představí hned několik jeho remixů. Jedním z nich je remix singlu Paradise od Coldplay a jako další se představí hit Somebody That I Used To Know od Gotye. Na skladbě Young Blood od Naked & Famous spojil Tiësto síly s mladou holandskou hvězdou Hardwellem.

Tiësto jeho remixy komentuje slovy: „Vzal jsem hrst skladeb, které mám v poslední době rád a vytvořil pro ně remixy filtrované skrze zvuky z pořadu Club Life. Jsem opravdu hrdý na to, jak se pod mýma rukama změnily, a jsem nadšený z toho, jak partypeople na skladby reagují.“

Na kompilaci dále najdete oblíbenou Tiëstovu produkci z labelu Musical Freedom. od Baggi Begovic (If A Lie Was Love) nebo Sultan & Ned Shepard (Walls).

Oficiální internetový obchod bude prodávat exkluzivní balíček Club Life - Volume 2 Miami, který bude obsahovat podepsanou kopii alba, trička, plakáty a další drobnosti.

Tiësto s prezentací svého alba začne už 23. března, kdy bude vystupovat na Ultra Music festivalu v Miami. Pokračovat bude na více než 100 vystoupení v rámci World Club Life Tour.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika