Lucca: Carl Cox je hodně veselý chlapík!

Lucca: Carl Cox je hodně veselý chlapík!

28. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dj Lucca se po dlouhé době opět vrací do Brna, aby zde zahrála na Intec Party s kolegou Carla Coxe Jonem Rundellem. O jejím vztahu k Jonu Rundellovi, Carlu Coxovi a rodnému Brnu jsme si s Luccou povídali v následujícím rozhovoru.
Ahoj Lucko, po čtvrt roce se opět vracíš do Brna – zahraješ zde na Intec party v klubu Mersey. Jak se těšíš? Zdržíš se déle, nebo po hraní hned odjíždíš do Prahy?
V Brně hraji moc ráda. Je to moje rodné město, vyrostla jsem tam a vždy tam nacházím klid. Bohužel po hraní musím odjet zpátky do Prahy, protože v sobotu dopoledně mně čekají pracovní povinnosti. Budu hrát (hudbu) a pingpong s lidmi a Antonínem Panenkou v Obchodním domě Forum v Liberci.

Na Intec party sis pozvala Jona Rundella, Coxova kolegu, který se zároveň stará o label Intec Digital. Vzpomeneš si, kdy jste se setkali poprvé a jak na tebe působil?
S Jonem se známe už dlouho, ale poprvé jsme se potkali na Creamfields v Česku v roce 2009. Předtím jsme si pouze vyměňovali emaily ohledně našich labelů a tracků. Potom jsme se potkali ještě na společném hraní v klubu Rohstofflager v Zurichu a minulý rok na Ibize. Vždy to bylo příjemné setkání.

Carl Cox na něm chválí jeho bezprostřední komunikaci s publikem. Čeho si na Jonovi ceníš Ty?
Jon je skvělý člověk, optimisticky naladěný, upřímný, bezproblémový a milý. Toho si na něm vážím stejně tak jako jeho djských a producentských schopností.

lucca

Najdou se nějaké jeho tracky v tvém repertoáru? Případně jak moc je váš hudební styl podobný/odlišný?
Tak to určitě ano a spousta. Jon je nejen super DJ, ale i producent. Jeho tracky mají inteligentní funky techno a techhouse sound a jeho styl je mi opravdu hodně blízký. Jon loni remixoval můj track Hunt You Down pro můj label Sound Of Acapulco a já jsem před dvěma lety dělala remix tracku Adama Sheridana Tackleface pro Intec Digital. Ráda bych v budoucnu remixovala i nějaký Jonův track. To by byla pro mě velká výzva.

V Česku jste se za dj pultem potkali na festivalu Creamfields 2009. Vzpomínáš si na to?
Vzpomínám. Na Creamfields všeobecně nejde zapomenout. Jon přiletěl už den předtím, provedla jsem ho Brnem, šli jsme na oběd a měli jsme čas se trochu víc poznat, než když se jen střídáte za pultem. Mluvili jsme především o našich labelech, klubech a festivalech v našich zemích.

Když už jsme zmínili Carla Coxe, je známo, že si tě pozval vloni na výroční party do klubu Space. Jaký je tvůj vztah s Carlem? Podělíš si o nějakou společnou humornou historku nebo pikantní informaci o Carlovi?
S Carlem máme více než skvělý vztah! Vždy si přejeme na Vánoce – Carl posílá smsku jako první, protože je v Austrálii. Minulý rok jsem bydlela 4 dny u něj ve vile na Ibize, takže jsme se skamarádili. Jsem opravdu moc šťastná, že si mě Carl oblíbil mezi těmi tisíci DJs, kteří usilují o jeho přízeň. Nejen kvůli nyní už pravidelnému hraní v klubu Space na Ibize (letos 7. srpna tam opět s Carlem vystoupím), ale vůbec kvůli němu osobně a celému týmu Safehouse management, od nichž jsem se naučila hodně dobrých věcí. A vtipná historka! Těch je fakt spousta, protože Carl je hodně veselý chlapík. Jedna by tady byla. Carl má ve vile na Ibize vždy paní, hospodyni, která se o vše stará, a je to navíc skvělá kuchařka, která vaří především zeleninová a lehká jídla, kvůli Carlovu zdraví. Sama mě říkala, že se krevní testy a hladina cholesterolu Carlovi hodně zlepšily, když tam přišla vařit. Ale jednou musela paní odejít dříve a nestihla uvařit večeři, a tak si Carl do vily objednal donášku pizzy. Když pizza dorazila, Carl zapnul televizi, vzal si pizzu a poznamenal: …nejlepší je stejně pizza a televize. To bylo fakt srandovní a upřímný. A přestože Carl je jeden z top DJs na světě, legenda a hodně zámožný muž, je úplně normální a rád se večer natáhne a jí donáškovou pizzu u televize.

Intec party v klubu Mersey se bude konat 6. dubna. Máš zde prostor pozdravit fanoušky, co se na party chystají a také přesvědčit ty, co váhají, zda jít.
Do klubu Mersey jsem chodila, už když mně bylo patnáct. Je to legendární brněnský klub a housové party tam byly opravdu nezapomenutelné! A tento duch je tam stále! Myslím, že Intec party připomene tyto časy!

Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

INTEC PARTY PRESENTS JON RUNDELL

Pátek 6. 4. 2012
Vstup: 180 Kč, VIP 300 Kč
Vystupují:
Jon Rundell, Lucca, Javas, EliO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika