FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Šatlava fest letos počtvrté

Šatlava fest letos počtvrté
02. 04. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Poslední červencová sobota bude letos ve znamení open-air hudebního festivalu Šatlava fest v Přibyslavi. Je to již 4. ročník velkého hudebního festivalu, který pořádají členové přibyslavské kapely Šatlava.
Také tento rok se kluci rozhodli pozvat do krásného prostředí Přibyslavska přední české hudební interprety a nalákat tak mnoho fanoušků živé hudby.

Mezi hlavní taháky tohoto ročníku bezpochyby patří ALEŠ BRICHTA s kapelou, který v současné době brázdí tuzemská podia jako o život. Jeho hity Jako barák na vodstřel, nebo Dívka s perlami ve vlasech již zlidověly a není rockera, který by neznal Brichtovu Slečnu závist. Další přední kapelou, která potěší nejednoho milovníka tvrdší muziky, je formace ŠKWOR. Tato nu-metalová parta se na české scéně pohybuje již 14 let a do širšího podvědomí se dostala zejména rádii často hrající skladbou Sraž nás na kolena. Škwoři vloni vydali nové album Drsnej kraj, které obsahuje i DVD s live nahrávkou pražského koncertu.

Šatlava fest nabídne krom tvrdé muziky i libé hlasy vynikajících českých sólových zpěvaček. Vítězka první Superstar ANETA LANGEROVÁ zkropí návštěvníky festivalu Vodou živou a Křídla motýlí pohladí na duši. Aneta se naštěstí velmi brzo naučila být samostatnou a charismatickou osobností v těžkém světě hudebního průmyslu a proto i dnes po 8 letech od vítězství v televizní soutěži má jistotu vyprodaných koncertů. Jako druhá sólová zpěvačka vystoupí na Šatlava festu sympatická OLGA LOUNOVÁ. Olga je velmi aktivní nejen jako zpěvačka ale je známá též jako herečka, nebo dokonce řidička rally závodů. Její hudební počin Láska v housce, který nazpívala se zpěvákem Xindlem X má neskutečné 4 miliony shlédnutí na Youtube. Jako zpěvačka Olga exceluje v mnoha muzikálech a zahrála si hlavní roli ve filmu Daniela Landy – Tacho.

Kromě uvedených interpretů na festivalu vystoupí další kapely, např. punk-rocková parta APPLE JUICE, která v Přibyslavi pod zámkem zahrála již v r. 2010, nebo se Šatlavou několikrát vystupující JAKSI TAKSI už znají Přibyslavsko velmi dobře. Příjemným zpestřením festivalu bude O5 & RADEČEK. Skupina O5 & Radeček z jesenického podhůří funguje od roku 1994 a je synonymem vkusného českého popu s inteligentními aranžemi. Dále zahrají se Šatlavou spřátelené regionální kapely, blázniví Jihlavští ARCISKAČÁNY, nebo Chotěbořská punk-rocková parta DEFRAGMENT. Sami pořadatelé si na festivalu se svojí ŠATLAVOU zahrají letos poprvé v novém složení, takže se bude nač těšit. V jednání jsou ještě kapely TLESKAČ z Plzně, která hraje v rytmu SKA a slovenští KONFLIKT.

Letošní program festivalu bude proti loňskému pouze jednodenní. Festival proběhne v sobotu 28. července cca od 12:00 hodin. Pro nedočkavce a přespolní však bude zřízeno stanové městečko už od pátku a připravujeme i páteční před-mejdan s DJ´s, který bude zdarma. Další změnou je i místo konání festivalu, které se přesouvá z letiště zpět dolů pod přibyslavský zámek, kde se festival konal už v r. 2010.

www.satlavafest.cz

Dodal: Ondřej Málek, Šatlava fest

ŠATLAVA FEST

Sobota 28. 7. 2012
do 15.6. - 260,- Kč cena od 16.6. - 290,- Kč cena na místě - 350,- Kč
Vystupují:
INE KAFE ANETA LANGEROVÁ ŠKWOR 05 & RADEČEK OLGA LOUNOVÁ ŠATLAVA JAKSI TAKSI APPLE JUICE DEFRAGMENT LETY MIMO FUERA FONDO
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |