Aki Bergen vystoupí v pátek poprvé v ČR

Aki Bergen vystoupí v pátek poprvé v ČR

04. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Aki Bergen je v současné době jedním z nejprodávanějších producentů deep house music. Jeho track Jazzy Stuff se umístil na 1. místě žebříčku stylu deep house na Beatportu. Spolupracuje s takovými jmény jako jsou Massive Attack, Dubfire, Ralphi Rosario, Miguel Migs, Milton Jackson či Pezzner. Již v pátek tento italský producent premiérově vystoupí v Praze v Yes klubu.
Aki Bergen začal produkovat již v roce 1997. O pár let později si získal klubovou scénu v domovské Itálii a brzy se jeho produkce začala prodávat ve statisícových nákladech za italskými hranicemi. Založení dnes celosvětově uznávaného labelu Neurotraxx na sebe po těchto úspěších nenechalo dlouho čekat. V posledních letech se Aki věnuje především produkci moderní deep house a tech house music, kterou představí premiérově českému publiku v pátek 6. dubna v pražském klubu YES za symbolické vstupné 100,- CZK.

Koncept akcí First time in Czech Republic by chtěl českému publiku přiblížit moderní světový deep a tech house sound. Chce se vyhnout nudným a milionkrát ohraným melodiím, kde je slyšet neustále to samé „švédské“ piano nebo holandské „pípání“. Akce je zaměřená na milovníky klubové hudby a jak již název napovídá, chce především představit v České republice producenty a DJe, kteří mají světové jméno a v našich končinách ještě nevystupovali. Pakliže vás nudí neustále ta samá jména, které do českých klubů vozí čeští promotéři, je tato akce dělaná právě pro vás.

Aki Bergen Ibiza 2011:


Aki Bergen Podcast pro březen 2012:



O support se Akimu postarají domácí djs Don Marquez, Sonja a Segment.

Potvrď svou účast na Facebooku
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AKI BERGEN FIRST TIME IN PRAGUE

Pátek 6. 4. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Aki Bergen (IT), Don Marquez, Sonja, Segment
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika