Michael C hostem party Music Chills

Michael C hostem party Music Chills

08. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský Óčko Music Club bude 27. dubna zasvěcen bohyni a kouzelnici Hator a stane se tak svatyní plnou djských božstev. Music Chills Main Stage ovládnou Marcello Totti, Michael C, Roman Rai a David Daun. Druhou Music Chills Hator Stage zastoupí Pete Walk, Revis, Michael Calda, Cube, Peter Costa, Tom The Wolf a David Justian.
MICHAEL C je uznávaný DJ a producent z České republiky, kterého charakterizuje jeho osobitý originální zvuk, směs trance, electra a techna. Hostuje po všech významných tuzemských klubech a akcích, pravidelně cestuje i za hranice.

MARCELLO TOTTI se o elektronickou taneční hudbu začal zajímat od roku 2002 a aktivně se věnoval i Djingu. Z elektronické hudby si nejvíce oblíbil styl house, funky house a progressive, který preferuje do dneška. V současné době se Marcello Totti věnuje vlastní produkci, která má celosvětový ohlas a také vystupuje jako DJ v klubech po celé Evropě. V jeho setech můžete slyšet energický funky a progressive house, které jsou pravidelně vysílány na různých radiích.

Mimo jiné SÁMER ISSA & PAVLÍNA DUBNÁ feat. MARCELO TOTTI zde představí novou skladbu – Ibiza Night!

DJ REVIS se v roce 2009 stává součástí čtyřčlenného producentského projektu Proud-M, který tvoří společně s Pete Walkem, Adamem Cloudem a Marshallem. Mimo vlastní produkce se může tento projekt pyšnit úspěšným eventem Free Base v pražské Radosti FX.

ROMAN RAI
začal s djingem v roce 1996 v kladenském klubu 19. Zpočátku inklinoval k deephouseovým labelům jako byli například Pagan Records či Glasgow Underground. Po získání dvouleté rezidentury v kladenské 19 se přesouvá do Prahy do klubu Roxy, kde po čase získal rezidenci na dlouhou dobu nejúspěšnější klubové noci Zen /podle ankety Czech Music Dance Awards/. Dnes Roman inklinuje k velmi rozmanitým setům, od deep hypno music až po pozitivní melodie a funky rytmy.

PETE WALK zahájil svou hudební kariéru v minulé dekádě a již od roku 98 se aktivně angažuje v nejprestižnějších tanečních klubech v hlavním městě i zbytku republiky. Pokračuje v rezidentuře na akci STEAM! Žánrové rozpětí by se dalo charakterizovat jako pestrý stylový cross over s prvky house, techhouse, progressive a trance.

DAVID JUSTIAN - mladý a nápaditý představitel trance, progressive trance, který pro Vás vybírá ty nejnovější a nejnabitější tracky. Jeho produkci jste mohli donedávna slýchat na českém rádiu Fun1Station.

DAVID DAUN
- veselý, permanentně usměvavý a pozitivně naladěný DJ se zápalem pro technicky čistý progressive house. Hrál po boku většiny našich předních DJs jako Chris Sadler, Pavel Krejdl, Loutka,se kterým hrál na festivalu Mácháč 2011.

www.ockopraha.cz/program

Dodal: Radek Šnirc
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSIC CHILLS

Pátek 27. 4. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Marcello Totti, Michael C, Roman Rai, David Daun, Pete Walk, Revis, Michael Calda, Cube, Peter Costa, Tom The Wolf, David Justian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika