La Troya Asesina Ibiza World Tour

La Troya Asesina Ibiza World Tour

21. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
La Troya se konala v Mecce již jednou a to před třemi lety. Přestože tehdy dorazila jen v „základní sestavě“ DJ a performer, stala se jednou z úplně prvních absolutně vyprodaných party v historii klubu.
La Troya Asesina patří na Ibize mezi nejpopulárnější party a tak se není co divit, že dnes jí přes celé léto patří každá středa v klubu Amnesia. Mimo hlavní sezónu pak celý kolotoč vyráží na cestu kolem světa. Pravidelně staví jak v exotických destinacích jako Kapské město nebo Bali, tak i v nejlepších evropských velkoklubech. Do Prahy tentokrát dorazí po Madridu, Barceloně a Milánu.

La Troya se konala v Mecce již jednou a to před třemi lety. Přestože tehdy dorazila jen v „základní sestavě“ DJ + performer, stala se jednou z úplně prvních absolutně vyprodaných party v historii klubu. Proto bude tentokrát kapacita klubu striktně omezena a neplatí guestlist.

Residentním DJem party je španělský DJ Oliver, tou hlavní hvězdou je ale neuvěřitelný až šílený performer Baby Marcelo, jehož tvář je symbolem celé party a o jehož vystoupení v němž nešetří ostrými slovy se přetahují kluby po celém světě. Kromě této dvojky, která je základem party kdekoliv po světě, dorazí vůbec poprvé dvojice brazilských tanečníků Junior a Manuel. Nečekejte však žádné gogo hopsaly, ale školené tanečníky v kostýmech, ve kterých byste zabodovali i na karnevalu v Riu. Samozřejmostí pak jsou opravdu bohaté dekorace a posílený zvuk. Sestavu doplní domácí housová špička Brian a Texx. Exkluzivní předprodej Kenvelo Koruna (Václavské nám.) a Kenvelo Nový Smíchov

x

DJ Oliver je patrně nejpopulárnějším producentem a DJem na Ibize, o čemž svědčí nejen vždy beznadějně vyprodaný klub Amnesia, kde má každou středu svou rezidentní party La Troya Asesina, ale i celá řada prestižních cen a anket, které pravidelně vyhrává.

Oliver se narodil v Barceloně, již několik let ale žije v centru dění na Ibize. Díky tomu se stal jedním z nejžádanějších španělských DJů a přesto, že na pevninském Španělsku vystupuje spíše zřídka, je rozhodně nejoceňovanějším Španělem v zahraničí. Vypisovat kde všude vystoupil nemá smysl, jednoduší je určiě poznamenat, že Čechy jsou jednou z mála civilizovaných zemí, kde je teprve podruhé... Mimo hraní na party se Oliver již několikrát objevil i v show na vyhlášených hudebních stanicích jako MTV, VIVA, NRC...atd.

Jak jsme zmínili výše, V minulých letech se Oliver dočkal již mnoha cen či nominací. Například prestižní Deejay Magazine jej již několikrát nominoval v kategoriích Best DJ, Best House DJ či Best Compilation Album. Letos pak konkréně v kategoriích Best House DJ, Beast House Track a Best Ibiza Resident DJ Award, z čehož tu poslední získal.

Coby producent má na svém hrbu Oliver 15 singlů a 10 oficiálních kompilací. Ze singlů můžeme zmínit poslední kolaboraci s Rogerem Sanchézem, s nímž pod společným pseudonymem Transatlatins dobyli hitparády se skladbou Misteriosa. Nejúspěšnějšími kompilacemi pak byla “Deejay House Styles” právě pro Deejay Magazine a “Amnesia Dive Into 2003” (DJ.Center.Records), kterou jiný slavný magazín, DJ Mag, ocenil plnou dávkou pěti hvězdiček.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika