Sledujeme Winter Music Conference

Sledujeme Winter Music Conference

21. 03. 2006  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Máme dalších informace z toho co se dělo v prosluněné Miami na letošní zimní hudební konferenci. Zřejmě největší akcí byla v klubu Space sobotní Global Gathering Party afterparty s dji Murk Oscarem G & Ralphem Falcoonem a v neděli 18.3. se pak o skvělou zábavu nestaral nikdo jiný než Erick Morillo na párty On The Terrace.
Ostatní zásadní kluby jako Crobar, Shine nebo Bed vyčkávali se svými většími akcemi až na středu 22.3.`06 a někteří dokonce až na čtvrtek.

Ten kdo si myslel, že na miamské hudební konferenci uvidí jenom taneční hudbu, tak se hluboce mýlí. Tato hudební událost bude hostit také jiné hudební styly jako je například rock a nebo tvrdá elektronika. Představiteli těchto žánrů nebude nikdo jiný než Nine Inch Nails, Rob Zombie, The Numb Ones, nebo Lacuna Coil.

wmc

A jakým způsobem lákají americké weby návštěvníky na 10 dnů dlouhou párty? Jeden článek hlásal 20 důvodů proč si nenechat ujít MMC:

1. Sluníčko - hlavně pro obyvatele New Yorku. 2. Rock a electronica dohromady! - Rob Zombie a Roger Sanchez na jednom line-upu. 3. Line-Up – stejně jako v předchozím bodě – různorodé styly s těmi největšími hvězdami. 4. Modelky a párty boys - ano, Miami je křižovatkou, kde potkáte většinou jenom krásné lidi. 5. Jedno slovo: Space - tento klub je zárukou nejlepších parties a skvělého zvuku. 6. Dobře dobře, ještě pár slov: všude krásní lidé, díky kterým je MMC skutečností – každý vám jistě potvrdí, že dobrá párty musím mít dobré zázemí – jste tedy v dobrých rukou. 7. Bože ochraňuj taneční scénu! - ano, kde bychom byli bez našich věčně nachmelených žlutozubých bratrů? Na Global Gathering se v UK schází vždy okolo 40.000 lidí a teď jsou už i na americké půdě... není divu, že jsou britové vůdčí osobnosti této scény...a pak že se impérium již nerozšiřuje! 8. Více času, více djs... - ano, dříve jste museli všechny párties, plážové radovánky a další aktivity nacpat do 5 dnů, teď na to máte dní 10! 9. Roste, ale ještě nevyrostlo! - užijte si jarní radovánky na Floridě, daleko od školních obleků, život ohrožující Daytona Beach(závody NASCAR – pozn redakce) nebo domova na odpočinek v Deer Creek. South Beach nabízí zábavu pro všechny dospělé i nedospělé! 10. Všeho dostatek! - dokud ještě nejsi pod vlivem alkoholu, tak se můžeš navázat obchodní kontakty všeho druhu, nechceš si přece pak vyčítat, že jsi šetřil na letence. 11. Nacpaný program! - jestli tohle místo “frčí” pak musí být součástí MMC, takže Space, Mansion, Nikki Beach, Nocturnal, Crobar, Deep, Opium Garden, Prive, B.E.D., Snatch, Suite, Voodoo Lounge, The Pawn Shop a mnohé další jsou přecpány tám nejlepším, co hudební průmysl nabízí. 12. Tvař se, že jsi kulturní – dej si přestávku od nasávání a zajdi na festival Visuálních umění, kde nalezneš vše od multimédií až po živou malbu. 13. Je to jako třídní výlet – všichni tvoji kamarádi i “nepřátelé” dorazli na jedno místo a skoro každé chování je tolerováno 14. Bazény – zde jsou opět vyzýváni lidé NY, aby navštívili některé parties u bazénu. 15. Více kultury – přednášející a panely – M3 Summit a Wired magazine nabízejí informační panely, kde se lze dozvědět množství zajímavých informací. 16. Uvolni se!!! - 10 dní zaručí nejen čas na párty, ale také čas k odpočinku v hotelovém pokoji. 17. Vyvaruj se nepříznivých moment! - užívej si zábavy, když je na vrcholu a obsluhy, když je ještě příjemná... nikdo se nechce hrnout do pokoje, kde jsou ještě zmuchlaná prostěradla. 18. Pozorování přírody ve městě – užij si pohled na stěhovavé ptáky, jak v šípovitém tvaru letí na jih. 19. Přenes se do jiného světa – nech se unést několika desítkami hudebníků a vystoupení a nakonec můžeš splynout s davem na afterparty. 20. Ranní ptáče dál doskáče – čím dříve si zajistíš ubytování a vše potřebné, tím lépe se budeš bavit...

V každém pžípadě je potřeba dodat, že i když jde o zážitek skutečně kuriózní, tak pokud nemáte nabitý bankovní účet, tak se do Miami raději nevrhejte :o).

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika