Techno & Minimal kalendář 04/2012

Techno & Minimal kalendář 04/2012

05. 04. 2012  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
V dubnu přijede do Čech hned několik zahraničních jmen. Z pole tech-deep-house music se můžeme těšit na českou premiéru Aki Bergena či Niny Kraviz. Tvrdší sound na halovce PlusMinus představí Stefano Noferini nebo Dustin Zahn. Po dvou letech se k nám vrací čím dál úspěšnější německý producent Paul Kalkbrenner.
6. 4. Aki Bergen first time in the Czech Republic
Aki Bergen je jedním z nejprodávanějších producentů deep house music. Jeho track Jazzy Stuff se umístil na 1. místě žebříčku stylu deep house na Beatportu. 6. dubna tento italský producent premiérově vystoupí v Praze v Yes klubu. Dále zahrají djs Don Marquez, Sonja a Segment.



6. 4. Intec
Jon Rundell se po třech letech vrací do Brna na party Intec. Jona do Brna pozvala Lucca, která na akci také vystoupí. Line up akce doplní domácí Javas a EliO.

7. 4. City Birds
Pravidelná klubová noc v režii City Birds se 7. dubna odehraje již pošesté. Jarní díl přinese opět svěží tech-house & minimal sound v podání domácích a zahraničních djs. Speciálním hostem bude tentokrát Tim Patrick z Toronta. Domácí support zajistí Pat Heart, Ezwell a Sonja.



7. 4. House Elements
Už tuto sobotu 7. dubna se v pražské Roxy na noci House Elements předvedou legendární skotští Silicone Soul. Kromě nich vystoupí také trojice rezidentních djs této nové party, tedy Biodan, Tazz a Slater.

8. 4. Celebration
8. dubna vystoupí v pražském SaSaZu stálice berlínského labelu B Pitch Control Paul Kalkbrenner. Vstupenky v předprodeji koupíte za 690 Kč, na místě pak za 790 Kč.

kalkbrenner

13. 4. Minimal People
V dubnu si kormidlo akce Minimal People vezmou do parády Lucas Hulan a Roman Rai. Zahraje i rezidentka Sonja, která tentokrát nebude jedinou ženou na tomto díle. Pozvání totiž přijala St. Claire. O závěr celé party se postará Flesh.

14. 4. One Night
Prvním letošním zahraničním hostem pravidelné klubovky One Night! bude 14. dubna v Roxy polský rodák Robert Babicz známý coby tvůrce tzv. „babiczstyle“. Chybět nebudou ani tradiční rezidenti Dan Cooley a Josef Sedloň.



20. 4. PlusMinus
20. dubna se v brněnském Boby centru uskuteční první díl techno halovky PlusMinus, na které vystoupí hned několik zahraničních hvězd. Mezi největší taháky patří jména jako Stefano Noferini, Laserkraft 3d, Dustin Zahn, Beltek či Joey Beltram.



21. 4. Flow
Party Flow přiveze další světové jméno. Poprvé v Čechách zahraje ruská producentka a djane Nina Kraviz. Krom ní zahrají také rezidenti Roman Rai a Fatty M a trio ruských djs Max Om, Sasha Nevolin & Brezhnev.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika