Fenomenální Quantic poprvé v Česku

Fenomenální Quantic poprvé v Česku

10. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudební koncept Conference se poprvé ponoří do latinskoamerických rytmů. Až z Kolumbie je do Prahy přiveze projekt Quantic and Alice Russell feat. The Combo Barbáro, který 23. května vystoupí v Lucerna Music Baru. Bude to jejich první koncert v Česku.
Projekt Quantic je hudebním fenomén, který stojí na neuvěřitelném talentu všestranného muzikanta jménem Will Holland. Byl skvělý v tripohopu, dubu, reggae, vynikal v housu i afrobeatu. Protože ale Holland posledních několik let žije v Kolumbii, baví se v rytmu latina a funky. Před několika lety dokonce v Jižní Americe založil novou kapelu The Combo Bárbaro. Na vlastní uši a oči předvede jeho českým fanouškům pověstnou smršť, která je provede po latinskoamerických žánrech.

Will Holand aka Quantic pravidelně vystupuje na světoznámých festivalech jako The Big Chill nebo Glastonbury a dosud vydal pět sólových desek, další čtyři alba s kapelou Quantic Soul Orchestra a několik EP. Zatím poslední deskou je Look Around the Corner, která vyšla začátkem dubna na jeho domácí značce Tru Thoughts vznikla ve spolupráci s osobitou zpěvačkou Alice Russell, která má na svém kontě už také čtyři ceněná sólová alba. Jejich novinka zní tak trochu jako by byla natočena v Miami či New Yorku v 70. letech nebo na nějaké diskotéce v Bronxu. Oficiální tisková zpráva nahrávku popisuje jako nebeský souboj Alice Russell a Willa Hollanda, na které se prolíná soul, jazz a blues s kolumbijskou tradiční hudbou. Desku s nimi natočila Quanticova nová kapela The Combo Barbáro v kolumbijském městě Cali.

www.cnfrnc.cz

Dodal: Pavel Eichler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE

Středa 23. 5. 2012
Vystupují:
Quantic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika