Darkraiser udeří v plné síle již zítra

Darkraiser udeří v plné síle již zítra

18. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už jen pár hodin zbývá do párty Darkraiser, které začne ve velkém stylu s jednou největších hvězd industrialové scény. K sousedům na Slovensko do Metroklubu v Šaľe dorazí Satronica! V následujícím článku je poodhalen line-up a částečně představeni další vystupující.
Už zítra Slovensko navštíví velká hvězda hardcoreové a industrialové světové scény. Přímo z USA doletí DJ a producent Satronica, který vám předvede své umění kombinované DJingem a live zpěvem. V následujících řádkách vám blíže představím Slovenské DJ, kteří mu budou během akce dělat support.

Rob2speed
Je v současnosti považován za nejlepšího slovenské hardcore DJ. Kdo ho viděl hrát na vlastní oči, tak ten vám jistě potvrdí, že nenajdete lepšího člověka se zaměřením na tento styl s lepší mixovací technikou a výběrem tracků, kterými přesně uhodne náladu publika. A to vše ze z bohužel málo používaných vinylů, což dodává jeho vystoupení skutečně unikátní rozměr.

Hogar
V nedávné minulosti se zaměřoval na hraní a produkci hardtechna, ale v současnosti je již téměř výhradně zaměřený na industrial a jeho nový sub-styl nesoucího název core & bass. Hraní si naplno užívá a svou pozitivní energii vždy přenese i na publikum. V produkci se vyznačuje svěžím zvukem a vlastním stylem, který je směsí tvrdých kicků, vokálů a většinou i výrazných melodických částí, které dokážou vždy příjemně překvapit.

B.P.M.
Maniak do hardcore a všeho co s ním souvisí. V roce 2007 začal hraním hardtechna a velmi brzy své sety obohacoval i o tvrdé zvuky industrial a hardcore. Čím dál tím víc ho však lákal právě tento styl a netrvalo dlouho, aby si ho nezískal úplně. Prezentoval se na parties jako Darkness, BeeFree, Hellroad nebo Hardtechno Province, ale momentálně se plně věnuje párty Darkraiser. Pro tuto příležitost si chystá set plný temných zvuků a nejtvrdších kicků, se kterými bude v ranních hodinách dostávat z party people poslední zbytky sil. Darkcore power!

Mojos
Dj oblíbený jak na Slovensku, tak i v Čechách, s minulým hraním po boku takových jmen jako Waldhaus, Instigator, Acid Flux nebo Fatima Haji, pro vás chystá něco speciálního. I když je jeho domovským stylem hardtechno, ale v oblíbenosti hned za ním následuje právě industrial a hardcore. Publiku se zatím v poslední době představil ve versus setech, ale první sólo set si nechal na Darkraiser. Očekávejte tedy neočekávané, Metroclub se zřejmě bude otřásat v základech ;).

Enhancer
Už v roce 1993 začal produkovat své první hardcore tracky pod jménem Dave_D, inspirované slavným labelem Thunderdome. Později přesedlal na uplift trance, avšak po nějaké době se vrátil k tvrdým beatům a od roku 2004 je jedním z mála DJů kteří reprezentují styl hardstyle na Slovensku. Hrál po boku světových jmen jako Headhunterz, Showtek, Zany atd. Je právem považován za otce hardstyle na Slovensku, kterému zůstal stále věrný a pravidelně svými vystoupeními burcuje davy.

Heavy Noizes
Tato dvojice hardstyle DJů z Bratislavy si už stihla za celkem krátkou dobu udělat jméno na České hardstyle scéně díky jejich energické show. Zatímco Seaman preferuje melodičtější hardstyle, Madness dává přednost tvrdým energickým bassovým linkám. Spolu začali hrát v roce 2010 a momentálně jako jediná DJ dvojka na Slovensku hraje energetický a euforický hardstyle.

21:00 - 22:30 Heavy Noises
22:30 - 23:30 Enhancer
23:00 - 00:30 Hogar
00:30 - 02:00 Satronica
02:00 - 03:30 Rob2speed
03:30 - 05:00 B.P.M.
05:00 - 06:00 Mojos
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DARKRAISER 1

Pátek 20. 4. 2012
Vstup: 8 EUR
Vystupují:
Satronica /USA/ Rob2Speed Enhancer Hogar B.P.M. Mojos Heavy Noizes
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika