Foo Fighters dorazí v srpnu do Prahy

Foo Fighters dorazí v srpnu do Prahy

26. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Američtí rockeři Foo Fighters potvrdili vystoupení v České republice. Fanouškům se představí 15. srpna 2012 v pražské O2 areně. Několikanásobní držitelé Grammy, jejichž nahrávky se prodávají po milionech a kteří vyprodávají haly a stadiony po celém světě, dorazí v rámci světového turné k poslední desce Wasting Light.
Sedmé studiové album Foo Fighters „Wasting Light“ vyšlo 12. dubna 2011. Na jeho nahrávání se podílela klasická sestava Foo Fighters, tedy Dave Grohl, Taylor Hawkins,
Nate Mendel, Chris Shifl ett a Pat Smear.

Album Wasting Light, které produkoval Butch Vig a mixoval Alan Moulder, bylo celá nahráno na analogovou magnetofonovou pásku u Davea Grohla v garáži jeho domu v San Fernando Valley v Kalifornii. Díky tomuto návratu ke kořenům, kdy nebyl použit žádný počítač ani software, nahrála kapela pravděpodobně nejsilnější a nejucelenější desku za svou více než patnáctiletou kariéru.



Wasting Light je po všech stránkách mimořádné a skvělé album – od úvodní „Bridge Burning“ a pilotního singlu „Rope“, přes krásnou „These Days“ nebo „Dear Rosemary“,
ve které hostuje Bob Mould, až po „I Should Have Known“, ve které hostuje Krist Novoselic.

Zkrátka tato kapela, která vystupuje v největších halách, stadiónech a festivalech po celém světě, se obnažila až na kost, vrátila se k základům, vydala album světové úrovně a je opět na výsluní.

www.foofighters.com

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: FOO FIGHTERS

Středa 15. 8. 2012
Vstup: 1190 - 1790 Kč
Vystupují:
FOO FIGHTERS
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika