Nový fotografický projekt klubu Roxy

Nový fotografický projekt klubu Roxy

26. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V rámci 20. výročí připravil klub Roxy ve spolupráci s PolaroidLove projekt, do kterého se můžete zapojit i vy. Necháte se vyfotit, napíšete vzkaz a takto se stáváte součástí konceptuálního uměleckého díla, mapujícího život v jednom z nejoblíbenějších pražských klubů.
Klub Roxy vymýšlí ke svým 20. narozeninám spoustu zábavných aktivit a fotoprojekt „Moje Roxy“, který na konci roku vyvrcholí velkou výstavou v galerii NoD, je jednou z nich. Velkým uměleckým dílkem se stává každý, kdo na některé z vybraných akcí narazí na tým PolaroidLove, nechá se vyfotit a na výslednou fotku napíše vzkaz na téma, co pro něj Roxy znamená. Projekt takto spojí lidi, kteří by se ve stejný čas na stejném místě normálně nejspíš nepotkali; pravidelné návštěvníky, zahraniční fanoušky klubu i vystupující umělce.

V průběhu roku budou fotografie se vzkazy zveřejňovány na FB stránkách Moje Roxy, PolaroidLove a Roxy Prague. Závěrečná výstava se bude konat v prosinci v galerii NoD. „Polaroid je fenoménem, jenž zrovna prožívá svůj návrat na výsluní. Okamžitá fotografie, jak se této technice přezdívá, totiž spojuje hned několik výhod: fotku můžete držet fyzicky v ruce, a to během pouhých dvou minut - a navíc je už svým barevným podáním a zajímavou optickou kvalitou naprosto nenapodobitelná,“ vysvětlují PolaroidLove.

První příležitost k zapojení se do projektu budete mít v sobotu 28. dubna na akci Climax. Právě nejdéle fungující pravidelná klubová noc v ČR je tím správným momentem, kdy skládačku vzkazů a fotografií začít dávat dohromady. „Na projekt „Moje Roxy“ se těšíme už dlouho a jsme rádi, že konečně přišel ten správný čas ho odstartovat. Roxy nikdy nebyla pouhým zprostředkovatelem hudebních zážitků, ale i místem, kde se rádi setkávají lidé, pro které je umění víc než pomíjivá záležitost nebo kulisa. I tímto projektem tedy chceme dát našim návštěvníkům a účinkujícím příležitost Roxy dále spoluvytvářet,“ říká Lukáš Kadeřábek, PR ROXY.

PolaroidLove
PolaroidLove je projekt určený pro všechny fanoušky Polaroidu a instantní fotografie vůbec. Polaroid není jen fotoaparát, je to spíše životní styl. Je to takový malý, instantní svět. Instantní život. A my ho chceme žít naplno! Proto pořádáme výstavy, workshopy a snažíme se přiblížit tuto výjimečnou fototechniku všem zájemcům, jejichž řady rychle rostou.

http://www.polaroidlove.cz/
http://roxy.cz/

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika