United Islands začne 16.června

United Islands začne 16.června

23. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
United Islands of Prague budou vyjímečné nejen výběrem celosvětově populárních interpretů, ale i tím, že každý samostatný ostrov s jednou z hlavních scén se de facto stává samostatným festivalem.
Letošní systém předprodeje festivalu nabízí 3 typy permanentek: „červenou - rockovou” na Red Island festival (Branická louka) „zelenou - world music” na Green Island festival (Střelecký ostrov) a „modrou - jazzovou” na Blue Island festival (Žofín). V současnosti jsou k dostání permanentky na Red Island festival. V krátké době se v předprodejích objeví i vstupenky na zbylé dva ostrovy a také kombinované permanentky na více ostrovů najednou. Pořadatelé určitě potěší fanoušky slevami, kterých lze právě teď využít až do vyčerpání omezeného počtu zlevněných permanentek.

V sítích Ticketpro a Ticketportal právě začal předprodej vstupenek na největší pražský hudební festival United Islans of Prague 2006. „Ostrovy“ se letos zařadí mezi tuzemskou festivalovou špičku a jako první z velkých hudebních festivalů představí v Praze zvučná jména světové hudební scény. Na festivalu v termínu od 16. do 25. června vystoupí přes 70 hudebních skupin z více než 20 zemí světa. Poprvé se na United Islands setkáme i s opravdu velkými jmény popu, rocku, jazzu a world music. Organizátoři slibují i bohatý doprovodný program nejen na samotných ostrovech, ale i na mnoha jiných místech v centru Prahy. Festival se tak na týden stane nedílnou součástí života hlavního města, které se může pochlubit, že hostí jednu z hlavních hudebních událostí sezóny. V Praze se mezi 16. a 25. červnem zastaví čas a pracovní shon, plné ulice aut a volební mítingy nahradí hudba.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
radek
05. 04. 2006 | 18:15:01
+0 | -0
loni to bylo napohodu!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika