Bush v srpnu vystoupí na podiu v LMB

Bush v srpnu vystoupí na podiu v LMB

02. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Titulek časopisu Billboard to řekl nejlépe: \"Jako by nikdy neodešli.\" Říjnové číslo z roku 2011 tak oslavovalo návrat britské mega-platinové rockové kapely BUSH, která právě vydala své první album po deseti letech s názvem The Sea of Memories.
Ihned se opět ocitli na vrcholu žebříčků, především díky super singlu "The Sound of Winter." "Je to ten nejlepší start, který jsme si mohli představit," říká zpěvák a kytarista Bush Gavin Rossdale. "Číslo jedna v rádiích je testament pro kapelu, ale i pro skvělý team, který nás obklopuje, pro podporu v rádiu a pro neúnavné fanoušky, kteří nám dávají kyslík - díky za to!"

Úspěch kapely Bush byl fenomenální - od alba Sixteen Stone k The Science of Things skupina vytvořila jedny z nejúspěšnějších desek současného rocku. Jejich sound byl kopírován mnoha jinými skupinami po celé desetiletí. Na albu The Sea of Memories Rossdale přivedl opět k životu skupinu s bubeníkem Robinem Goodridgem, kytaristou Chris Traynor and basákem Corey Britzem. "Když děláte muziku, máte možnost opakovat všechno to, co jste udělali nebo se hnout z místa," říká Rossdale. "Mohli jsme udělat něco jako náš debut Sixteen Stoneover z roku 1994, ale co by to bylo za život? V autě taky koukáte na cestu před vámi a ne do zpátečního zrcátka."

Rossdale našel na albu The Sea of Memories hudební svobodu, která se odráží i v jeho textech, které jsou poetické, barevné a často ironické příběhy každodenní reality, někdy biografické, někdy ne. "Myslím,že na desce je v rovnováze ten každodenní boj, zamilovanost, ztráta, touha, aspirace." říká Rossdale.

Přesvědčit se o tom budou moci na vlastní oči a uši i tuzemští fanoušci, neboť Bush vystoupí 22.srpna od 20:00 hodin v pražském Lucerna Music Baru.

www.musicbar.cz

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: BUSH

Středa 22. 8. 2012
Vstup: 450 Kč
Vystupují:
Bush
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika