Workshop Meet with Cubase

Workshop Meet with Cubase

02. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Centrum multimediální tvorby Deccart zahajuje sezónu workshopem, který je věnován programu Cubase. Cubase byl původně softwarový DAW sekvencer, který se na trhu objevil r. 1989 jako Cubase for Atari. Ze softwaru, který původně pracoval jen s MIDI, se mezitím stalo kompletní nahrávací studio ve vašem počítači.
V sobotu 19. května 2012 se od 10.00 hodin v Music City v Praze uskuteční první celorepublikový workshop a setkání uživatelů oblíbeného programu Cubase "MEET WITH CUBASE". Nabídne účastníkům vše důležité, co je zapotřebí k úspěšné práci s legendárním softwarem od Steinbergu vědět. V rámci workshopu proběhnou nejenom přednášky ale hlavně názorné instruktáže, jak pracovat s tímto stále populárnějším programem. Účastníkům bude na místě k dispozici počítačové pracoviště - trenažer ale hlavně zkušení odborníci na Cubase.

cubase

Soutěž o dárky od Cubase

O co hrajeme:
1x2 volné vstupenky na workshop; 1xDVD, tričko, klíčenka, podložka pod myš, sada psacích potřeb Cubase

Otázka: V jakém roce se na trhu objevil Cubase - původně softwarový DAW sekvencer?

Váš tip:
1984
1989
1992


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 18. 5. 2012

Přednášet bude uznávaný odborník na Cubase, Martin Jirsák. Řadu let se věnuje hudební kompozici instrumentální hudby mnoha žánrů. Odborník v oblasti hudebního software a hardware, vyučuje kompozici, specialista na zvukařské práce, aranžování. Pravidelně publikuje testy nebo odborné články na téma muzitroniky v magazínech Muzikus, Music Store, Click! a portálu MůjMac. V Rockové škole Jam Music Institute vyučuje Základy práce ve studiu. Martin je samozřejmě stálým lektorem Deccartu.

Pro všechny účastníky kurzu jsou připraveny nejen dárky věnované společností Steinberg ale navíc všichni úspěšní frekventanti tohoto workshopu získají na závěr certifikát Deccart, vzdělávací společnosti akreditované MŠK ČR. Po celou dobu workshopu bude na místě pro účastníky otevřena kavárna s občerstvením a na závěr workshopu bude slosována soutěž o zajímavé ceny, věnované společností Steinberg.

Přihlásit se můžete na www.deccart.cz Z důvodu zachování profesionální kvality workshopu je však kapacita účastníků omezena. Další informace o workshopu sledujte rovněž na facebook.com/cubase.cz

Dodal: Tobias Schenke, Deccart
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MEET WITH CUBASE

Sobota 19. 5. 2012
Vstup: 490 Kč
Vystupují:
. . .
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
MEET WITH CUBASE, 19.5. Music City
1x2 volné vstupenky na workshop; 1xDVD, tričko, klíčenka, podložka pod myš, sada psacích potřeb Cubase
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika