Vibrations: Above & Beyond mají 6 nominací na MMC

Vibrations: Above & Beyond mají 6 nominací na MMC

26. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britský tranceový projekt Above & Beyond, který vystoupí v pátek 31. 3. na Vibrations v Brně, je na prestižní Miami Winter Music Conference nominován hned v 6 kategoriích.
Above & Beyond jsou nejčerstvějšími svěženkami britské taneční scény a všímá si jich stále víc také Amerika, kde bodovali ve výročních cenách Miami Winter Music Awards. Vloni byli nominováni na nejlepší elektronický projekt po boku takových Chemical Brothers, Scissor Sisters nebo Basement Jaxx. Ani letos v nominacích MWMC pánové Jono Grant, Tony McGuinness a Paavo Siljamäki nechybějí. Jsou nominování hned v šesti kategoriích! Například za nejlepší evropské DJs a producenty a za nejlepší tranceový track. Above & Beyond jsou novým měřítkem kvality pro nastupující generaci tanečních hvězd, z nichž mnohým dávají prostor na svém labelu Anjunabeats. Před nedávnem Above & Beyond vydali debutové album ‘Tri-State’, návštěvníci Vibrations v Brně si tedy ho užijí takřka ve světové premiéře.

ab

Above & Beyond jsou nejčerstvějšími svěženkami britské taneční scény a všímá si jich stále víc také Amerika, kde bodovali ve výročních cenách Miami Winter Music Awards po boku takových Chemical Brothers, Scissor Sisters nebo Basement Jaxx. Above & Beyond jsou novým měřítkem kvality pro nastupující generaci tanečních hvězd, z nichž mnohým dávají prostor na svém labelu Anjunabeats. V tuto chvíli Above & Beyond usilovně pracují na svém albovém debutu ‘Tri-State’, které vychází v březnu 2006 a které si tedy návštěvníci Vibrations v Brně užijí takřka ve světové premiéře.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika