Omid 16B přiveze do Roxy zvuk labelu Sex On Wax

Omid 16B přiveze do Roxy zvuk labelu Sex On Wax

08. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legendární Omid Nourizadeh představí v pátek 25. května v Roxy fresh zvuk svého vydavatelství Sex On Wax, které spoluvlastní s Desynem Masiellem. Omid 16B, který je coby producent a dj je velmi aktivní již od roku 1993, má na svém kontě nespočet singlů, alb, remixů, kompilací a nezůstává pozadu ani s djingem.
Procestoval celý svět a býval i častým hostem legendárních parties Zen, z nichž tento Angličan s horkokrevnými perskými kořeny vždy dokázal udělat nezapomenutelný zážitek.

Jak sám Omid 16B říká, hudba je jeho život a potřebuje ji stejně jako kyslík. Jeho produkci hrají všechny esa planety jako například Carl Cox, Danny Tenaglia, Deep Dish, Sasha, John Digweed, Pete Tong a nespočet dalších. Ať už se podepíše jako Omid 16B, 16B, Phaser, O.R.N., Changing Shape, Sixteen Million Dollar Man či nějakým dalším ze svých aliasů, vždy jde o taneční pecky, které jen těžko hledají konkurenci. Ostatně fakt, že krom vlastní tvorby remixuje takové hvězdy jako The Cure, Depeche Mode, Gus Gus, Prince apod., napovídá o jeho kvalitách mnohé.



Omid však není znám není jen pro svou vlastní produkci a klasické djské sety, ale také coby člen projektu S.O.S (Sex On Substance), kde společně s Desynem Masiellem a Demim hraje dohromady přes notebooky, cd playery a na několik mix pultů bláznivé a velmi taneční energické sety. Není se čemu divit, že S.O.S nezůstali bez povšimnutí a v roce 2007 dostali prostor namixovat fantastickou 3xCD kompilaci Balance 13 a v roce 2010 2xCD kompilaci pro Ministry Of Sound.



Jak sám Omid tak party jeho labelu Sex On Wax mají nejen v ČR pověst hodně divokých mejdanů, s kterými se pojí nejedna legenda. Buďte si jistí, že v pátek 25. 4. v ROXY další přibudou!

Line-up na Sex On Wax stage doplní zkušená dvojka Biodan a Slater, kteří mají společně s djem Tazzem v Roxy noc House Elements, kde se nedávno předvedli ve skvělé formě Silicone Soul. Druhá stage se ponese v klidnějším duchu nu-disco, balearic a deep house music pod taktovkou sehrané dvojice Cubik & Tomics. O vizualizace se postará VJ Mono.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SEXONWAX LABEL NIGHT W/ OMID 16B

Pátek 25. 5. 2012
Vstup: Do 23:00 100 czk, poté 200 czk
Vystupují:
OMID 16B (UK), Biodan, Slater, Cubik & Tomics
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika