Kick da Night White Pre-Party v pátek v SaSaZu

Kick da Night White Pre-Party v pátek v SaSaZu

15. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Den před bílou senzací pro vás agentura Kick da Night a SaSaZu připravili White Pre-Party se speciálním hostem z Holandska. Nalaďte se na Sensation Innerspace už tento pátek v klubu SaSaZu, kam můžete dorazit do půl noci zcela zdarma! Stačí se u vstupu prokázat platnou vstupenkou na Sensation. Těšit se můžete na špičkovou house music v čele s headlinerem Quintinem!
Holandský DJ & producent Quintin začal s DJingem v roce 1997 ve svých 15 letech. V roce 2002 Quintin vyhrál cenu Twix Talent Award jako DJ Talent roku, soutěže pod záštitou ID&T známézejména díky největší taneční akci světa: Sensation. Quintin se následně objevil na mnoha festivalech jako jsou Innercity, Trance Energy, Sensation, Mysteryland, Pleasure Island, Madhouse, Dance Valley i Tiesto CEE Tour v Praze.

Po mnoha letech získávání zkušeností, Quintin vyrostl v DJe známého pro své vytříbené DJské schopnosti, energické sety a produkci hitovek. Quintinův singl 'Bleep It!' se stal nejprodávanějším trackem na DanceTunes.com a byl hrán takovými DJi jako jsou David Guetta, Laurent Wolf nebo Laidback Luke. Další velký track z roku 2009 'Original Dutch' se stal obrovským rádiovým hitem, který byl vyhlášen jako GRAND SLAM (singl týdne) na holandském rádiu SLAM!FM, což je největší holandské rádio, které se zaměřuje na taneční hudbu. To všechno vedlo k tomu, že Quintin získal od SLAM!FM ocenění "DJ talent roku".



V roce 2011 byl Quintin požádán o namíchání 2CD TheDrugHouse mixtape a tento set byl stáhnutý více než 120.000x během 1 měsíce. Dále vydal nový singl 'Ranked', který vytvořil společně s talentovanými Calle & Cruz a který je podporován DJi různých žánrů, jmenujme například Robbie Rivera, Tocadisco, David Guetta, W&W, Marco V, nebo Laidback Luke. Jeho nejnovější producentský počin 'Toy Story' vyšel nedávno pod labelem Zouk Armada Music.

Dále na akci vystoupí duo BonTrip a.k.a. Bon Finix & Tripmain ze stáje Kick da Night Bookings. Tahle dvojice, která zazářila na hlavní stagi festivalu Mácháč, již společně vystupuje pět let a během toho času uspořádala spoustu společných akcí pod hlavičkou BonTrip Sessions, Vibe nebo Kick da Night. Absolvovala také turné po českých a slovenských klubech a otestovala si společnáhraní i v zahraničí. Jejich back-to-back vystoupení bylo prezentováno na významných akcích jako jsou například festival Pleasure Island, Combi: nations s Marco V, United Music stage na Summer of Love, speciální vydání klubovky Vibe v Mecce s Judge Julesem či Prague Summer Sessions s Carl Coxem.

Poslední dobou oba protagonisté tohoto projektu soustředí své síly do vlastních sólových počinů a hlavně na studiovou práci nad vlastní produkcí. Skladby z produkce Bon Finixe již v minulosti našly podporu u známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Wippenberg, Artento Divini nebo Andy Moor. Tento měsíc mu vyšel nový release 'Bottle Up' na holandským labelu Deep End a také dva nové remixy, včetně remixu pro nový singl od Michaela Buriana a Jean Luca 'Beautiful Love'. Tripmain se zapojil do projektu Block & Crown s kolegou z Holandska a několik jejich singlů se stalo úspěšnými v hudebních žebříčcích po celém světě.

Za DJským pultem se objeví i nejlepší česká house DJka Elite, která díky svým energickým setům vyhrává u fanoušků z celého světa – zahrála si téměř všude, od České republiky, přes Maďarsko, Itálii, Finsko, Maroko, Francii, Kypr, Velkou Británii, Německo, Kolumbii, Turecko, Libanon, Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Malaysii a takhle bychom mohli pokračovat dál a dál. Celou pre-party rozjede mladý talentovaný DJ Dail Manene.

Jak název akce napovídá, je doporučeno vzít si na sebe bílé oblečení. Jestli se chystáte na Sensation, tuto party můžete navštívit zcela zdarma! Stačí se u vstupu prokázat platnou vstupenkou na Sensation. Jestli vlastníte VIP vstupenku na Sensation, tak automaticky dostanete i v SaSaZu VIP vstupenku. Pokud vlastníte obyčejnou vstupenku, ale v SaSaZu byste si chtěli dopřát trochu více luxusu, VIP vstupenka Vás vyjde se slevou na 300 Kč. Základní vstupné bude stát na místě 200 Kč a VIP 500 Kč.

Line-up:
22:00 – 23:30 Dail Manene
23:30 – 01:00 Elite
01:00 – 03:00 Quintin (NL)
03:00 – 05:00 Bon Finix vs Tripmain

Facebook event

Dodal: Andreas Kyriacou, Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KICK DA NIGHT WHITE PRE-PARTY

Pátek 18. 5. 2012
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Quintin (NL), Bon Finix, Tripmain, Elite, Dail Manene
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika