Roxy zve na diskuzi odborníky i veřejnost

Roxy zve na diskuzi odborníky i veřejnost

15. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V divadle NoD proběhne 16. května další díl diskusního seriálu, který letos pořádá v rámci svých 20. narozenin klub Roxy. Tentokrát budou odborníci i veřejnost debatovat především o roli samotného umělce v době rychlých technologických změn a s tím spojených nových socio-kulturních podmínkách.
Technologie se mění, podstata umění zůstává stejná. Když se řekne Roxy, jde především o hudbu a vizuální umění a místo, kde řada začínajících umělců získala první věrné publikum. Pro současné umělce bývá složité se v současných podmínkách zorientovat a najít správný způsob, jak své dílo dostat k novým posluchačům a jak za něj získat důstojné ocenění. Může dnešní umělec přežít? Potřebuje chránit? Má umění patřit všem? Na tyto i další otázky budou hledat odpověď oficiální hosté společně s dalšími aktéry debaty z řad odborné i laické veřejnosti. Přijít a zapojit se může každý.

Středeční dvouhodinová diskuze začne v 17:00, kdy do panelu usednou Vladimír 518 (Bigg Boss), Roman Strejček (OSA), Ivan Bartoš (Pirátská strana), Martin Červinka (Silver Sound Management), Jaroslav Raušer (Institut nové hudby) a Jaroslav Stanko (Roxy). Debatu bude moderovat novinář Aleš Vojíř.

Akce se koná pod záštitou primátora hlavního města Prahy Bohuslava Svobody. Online přenos bude dostupný na stránkách www.roxy.cz.

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika