Kyuss Lives! se v právním sporu cítí nevinni

Kyuss Lives! se v právním sporu cítí nevinni

29. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Jak bylo v posledních týdnech medializováno, původní zpěvák Kyuss Josh Homme a basový kytarista Scott Reeder podali žalobu na bývalé kolegy z kapely Johna Garciu a Branta Bjorka, prohlašujíce, že skupina dvou posledních jmenovaných s názvem Kyuss Lives! provádí zasahování do copyrightu & podvod na spotřebitele.
V interview v časopisu Rolling Stone, Garcia říká, že on i Brant Bjork "jsou nevini ve všech těchto obviněních." "Ať už vyhrajeme nebo prohrajeme, věříme, že jméno Kyuss Lives! stojí za boj! Budeme pokračovat v tom, co děláme jako vždycky, a budeme v kontaktu s našimi skvělými loajálními fanoušky," vysvětluje Garcia. "Bůh nám dal právo hrát jakoukoliv písničku od Kyuss kdykoliv a kdekoliv, bez ohledu na to, kdo co napsal, a budeme to dělat, dokud budeme naživu. Kvůli tomuhle jsme v podstatě už vyhráli."

Bjork dodal, že ví, proč jeho bývalí kolegové proti němu podnikají právní kroky. "Zasahování do copyrightu & podvod na spotřebitele je obvinění, které použili Josh a Scott aby ospravedlnili, proč nechtějí, abychom pokračovali jako kapela."

Bjork také cítí, že obvinění Hommea a Reedera z podvodu na spotřebitele jsou neopodstatněná. "Fanoušci Kyuss jsou inteligentní lidé, kteří si vše uvědomují, " říká Bjork. "Kdyby si mysleli, že jde o podvod na spotřebitele, nepodporovali by to. Jejich obvinění z podvodu na spotřebitele je po roce úspěšného turné urážkou nás i našich fanoušků."

V době tohoto sporu o jméno Kyuss, jsou Kyuss Lives! na evropském turné, při kterém zahrají i na festivalech Metalfest, Sonisphere, the Download Festival a Grasspop Metal Meeting. V rámci tohoto turné také v neděli 3.června dorazí do České republiky, aby v Lucerna Music Baru odehráli svůj pražský koncert.

Jako support se představí novozélandská kapela působící v Brně Gerda Blank.

www.kyusslives.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: KYUSS

Neděle 3. 6. 2012
Vstup: 500/660
Vystupují:
Kyuss
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

31. 05. 2012 | 23:39:10
+0 | -0

2 lístky LMB

Prodám 2 lístky na koncert KYUSS LIVES 3.6.v LMB 1kus/350kč,tel.724468737
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika