Trance & Progressive kalendář 06/2012

Trance & Progressive kalendář 06/2012

31. 05. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Červen je předzvěstí prázdnin a možná právě proto program klubů nenabízí tolik zajímavých parties. Přesto jsem nakonec vybral pár klubových a open air akcí, které za návštěvu určitě stojí.
8. 6. – Zoom Chapter #2
SaSaZu a Kick da Night nachystali druhou kapitolu párty ZOOM. Jako hlavní host se představí holandský Firts State. Dále se za DJským pultem představí Bon Finix, Michael C, duo Crossryders a Sony Vega.

8. 6. – Hard Control Vol. 1
Pokud ještě nemáte plány na první pátek v měsíci červnu, tak rozhodně dorazte do pražského klubu Hoodoo. Tam na vás bude čekat první vydání akce Hard Control. Tato party potěší především příznivce tvrdých beatů. Během večera zazní hardstyle, early-hardstyle, gaber a hardcore. U mix pultu se v průběhu večera představí Dark Wizzard, Neuf, Rob-r, Raiden, Nazgul, Oliheň a Ychy.

15. 6. – Citadela
Jeden z nejslavnějších DJs světa, hudební producent, remixér a majitel labelu Vandit - Paul van Dyk - se vrací do České republiky! Společně s ním v průběhu večera vystoupí duo Burian & Burian v živém vystoupení. Dále se představí Lucca, Duncan Grey, Elio a Beatnut.

15. 6. - Deepack ENERGY 2000 Katowice
Do Polského klubu Energy 2000 v Katowicích dorazí holandské duo Deepack. Katowice nejsou od hranic tak daleko a vstupné na akci je víc než symbolické. Srdce fanoušků hardstylu určitě zaplesá a nejeden zauvažuje o výletu.

16. 6. – Spitfire!
Pokračování hardstylové a hardcorové noci s názvem Spitfire s pořadovým číslem 5 je tu. Podle všeho by se mělo jednat o zatím nejagresivnější díl Spitfiru! Pozvání totiž přijalo legendární domácí duo Hungry Beats. Vedle nich opět vystoupí slovenský maskovaný matador Enhancer. Nebude chybět rezident Tosha, kterého doplní Darkwatcher a Hudi!

22. 6. – HellRoad 3
Ve slovenském Metro Clubu v Šale zakotví již třetí vydání akce HellRoad. Jako hlavní hvězda večera se na hardtechno stagei představí francouzský Dj Greg Notil. O support se mu postarají maďarští Rough Inc. společně Valentinem B. Na druhé hardstyle, hardcore, industrial stagei se představí mladí, ale nadějní Djs – Hogar, Koffos, Kizzah, B.P.M., Gregi a Raweez.

29. 6. – Lont Open Air 2012

Jako tradičně na zahájení letní sezóny na koupališti ve Spešově u Blanska proběhne open air s názvem LONT a.k.a vesnická tancovačka až do rána. Kromě nezdolných zásob alkoholu, občerstvení a vstupu za pusu vás čeká hudební smršť ve stylech electro, trance a techno. Na pódiu to naživo rozbalí W.I.R.E. a sekundovat mu budou Scorn, Deepress vs. Ian in Run a další. Samozřejmě nebudou chybět ani pořadatelé TyPhone a Mort'n. A to nejlepší nakonec - 31.srpna bude repete!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika