Shades of Gray vyráží na Sónar a rozdávají CD

Shades of Gray vyráží na Sónar a rozdávají CD

12. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Australský label Beef records přichystal v červnu pro své fanoušky hned několik novinek. Vyšel zde úspěšný release producentské dvojice Jaded & James Petrou. Značka také slaví šest let své existence a její skalní projekt Shades of Gray při této příležitosti vyráží na evropské tour, v rámci kterého zavítá i na festival Sónar v Barceloně. Příznivcům této značky přinášíme exkluzivní soutěž o 2 originál CD Shades of Gray!
Dvojici mladých australských producentů ze Sydney Jaded & James Petrou právě vychází na Beef records první release s povedenými remixy od producentských es Inxec & No Artificial Colours.

Jaded & James Petrou pochází z australského Sydney, kde organizují pravidelnou populární party Kinky Disco. V posledních měsících ale byli pohlceni především prací ve studiu, kde intenzivně pracovali na novém počinu s názvem Toni´s pain. Release obsahuje kromě autorských skladeb hned dva povedené remixy. Prvním remixérem se stal Inxec aka Chris Sylvester, který aktivně produkuje např. pro slavný label Crosstown Rebels a Leftroom. Druhého remixu se ujalo duo No Artificial Colours, jejichž tracky hrají i takové ikony jako jsou mezinárodně uznávaní Jamie Jones, Lee Foss či Maya Jane Coles. Releasu Toni´s pain se mimo jiné dostalo velmi pozitivních ohlasů od osobností jako jsou Lee Buridge, Jef K, Lee Curtiss nebo Sis.

Poslechněte si ukázky tracků:
http://soundcloud.com/beef/sets/beefep010-jaded-james-petrou/

Nejnovější mix Jaded & James Petrou
Jaded & James Petrou in the mix

https://www.facebook.com/jadedjames

Beef records dále chystá v rámci oslav šesti let existence tour projektu Shades of Gray, která bude zahrnovat hned několik vystoupení v evropských metropolích – již potvrzená jsou vystoupení v Barceloně, České republice a Berlíně. K této speciální příležitosti label přichystal pro své fanoušky soutěž o pár kousků originál CD a vinylů.

Soutěž o 2 CD Shades of Gray - Soul Machine

Jak vyhrát? Stačí zaslat na email sonja@poslouchej.net screenshot zachycující tvůj „lajk“ na profilech na Facebooku u těchto projektů: Shades Of Gray, Beef records & Dje Schwa. První tři screenshoty vyhrávají! Do předmětu emailu uveď: Soutěž - Beef records

Tour Shades of Gray zahrnuje tato místa:
16. červen- OFF SONAR Lost My Dog, Barcelona, La Famiglia
22. červen- Berlin
23. červen- Soundfeer Festival, Open Air, ČR
29. červen- KOPR festival, Open Air, ČR
30. červen- BE AT: Shades Of Gray live, ČR
5. červenec- Rock For People Festival, Open Air, ČR

Na poslední party BE AT: v pražském klubu Chapeau Rouge zahrál AlexKid z labelu Cadenza, poslechni si jeho set:
Alexkid live at BE AT: (Prague)
Dj Schwa live at BE AT: (Prague)

http://www.beefrecords.net/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Mickey
13. 06. 2012 | 18:42:51
+0 | -0
zase 2 roky zpoždění... proč se v čr píše všechno až když je to v zahraničí mainstream? fakt je, že se to začíná pomalu dohánět.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika