Existence klubu Fléda zachráněna

Existence klubu Fléda zachráněna

18. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnes byla Zastupitelstvem města Brna schválena novelizace vyhlášky regulující hluk po 22. hodině na území města Brna. Na doporučení Rady města Brna ze dne 6. 6. byla z této vyhlášky vyjmuta ulice Štefánikova včetně čísla popisného 24, na kterém se nachází klub Fléda.
Po dvou měsících tvrdých jednání je tak fakticky zažehnáno likvidační omezení činnosti klubu Fléda, který může dál pracovat na své dramaturgii.

Vyjádření klubu:
Vzhledem k této skutečnosti jsme ke dnešnímu dni také ukončili petiční akci, za kterou se postavilo 18 700 občanů nejen z Brna, ale z celé České republiky. Obrovské vlny podpory z řad široké i umělecké veřejnosti si velmi vážíme a zároveň nás zavazuje do další činnosti a existence klubu Fléda.

V současné době probíhají intenzivní jednání s představiteli městské části a vrcholnými představiteli města Brna o tom, jakým způsobem je schůdné realizovat poslední a nejdůležitější fázi odhlučnění Flédy.


Jelikož Fléda svou činností daleko přesahuje hranice města Brna, budeme se v nejbližších dnech a týdnech snažit i o jednání se zástupci Jihomoravského kraje. Paralelně také hledáme investora ze soukromého sektoru. O stavu jednání vás budeme průběžně informovat.

Dnešní hlasování Zastupitelstva chápeme jako projev uznání Flédy jako výjimečného kulturního stánku města Brna a jeho občanů a uvědomujeme si, že musíme vyvinout maximální úsilí, které povede k bezproblémovému soužití Flédy se svým okolím.


Díky vám Fléda žije, děkujeme!

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DÍKY VÁM FLÉDA ŽIJE

Středa 20. 6. 2012
Vystupují:
Vees, My dead cat
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika