Free Mondays v červenci

Free Mondays v červenci

01. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na pondělí 2.7. připravily agentura Kick da Night a klub Roxy speciální edici Free Mondays se zahraničním hostem - britským djským duem Filthy Funk Funk, které podpoří djs ze stáje Kick Da Night Bookings Bon Finix a Tripmain.
Porno-groove duo Paul Jay a Shaun Southall a.k.a. FFF, které v ČR s velkým úspěchem zahrálo už např. v klubech jako Mecca Kotnov nebo na minulém ročníku festivalu Pleasure Island, je velmi vytížené již od chvíle, kdy spolu v roce 2006 začalo hrát klasicky back 2 back. Sety Filthy Funk Funk obsahují nespočet acapella vokálů, smyček, přesmyček, filtrů a vrstev, což dohromady vytváří masivní vzestupy a pády tak, jak se to zrovna líbí davům a uvádí je v šílenství ve stylu švédských House Mafia. O kvalitách FFF ostatně víc než výmluvně vypovídá fakt, že hrají v takových britských klubech jako Ministry of Sound nebo Pacha London společně s lidmi jako Laidback Luke, Calvin Harris nebo Steve Angello. Každé léto jsou navíc také hosty na ostrově Ibiza, kde si mj zahráli už také ve slavném klubu Space.

Dále na akci vystoupí duo BonTrip a.k.a. Bon Finix & Tripmain. Dvojka, která zazářila na hlavní stagi festivalu Mácháč, společně vystupuje pět let a během té doby uspořádala spoustu společných akcí pod hlavičkou BonTrip Sessions, Vibe nebo Kick da Night. BonTrip absolvovali také turné po českých a slovenských klubech a společné hraní si otestovali i v zahraničí. Jejich back-to-back vystoupení bylo prezentováno na významných akcích jako jsou například festival Pleasure Island, Combi:nations s Marco V, United Music stage na Summer of Love, speciální vydání klubovky Vibe v Mecce s Judge Julesem či Prague Summer Sessions s Carlem Coxem.

Poslední dobou oba protagonisté tohoto projektu soustředí své síly do vlastních sólových počinů a hlavně na studiovou práci nad vlastní produkcí. Skladby z produkce Bon Finixe již v minulosti našly podporu u známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Wippenberg, Artento Divini nebo Andy Moor. Minulý měsíc mu vyšel nový release "Bottle Up" na holandském labelu Deep End a také dva nové remixy, včetně remixu pro nový singl Michaela Buriana a Jean Luca "Beautiful Love". Tripmain se zapojil do projektu Block & Crown s kolegou z Holandska a několik jejich singlů se stalo úspěšnými v hudebních žebříčcích po celém světě.

Free Mondays jako vždy se vstupem zdarma! Začínáme ve 22:00.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS IN KICK DA NIGHT

Pondělí 2. 7. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Bon Finix (CZ), Filthy Funk Funk (UK), Block & Crown (NL) VJ: Tha.SuN
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika