Mecca se vrací

Mecca se vrací

01. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po delší odmlce a rozsáhlé několikaměsíční rekonstrukci se zpět o své slovo na evropské klubové scéně znovu přihlásí známý pražský klub Mecca. Bez nadsázky se dá říci, že z původního klubu kromě názvu nezbyl kámen na kameni. Klub po rekonstrukci doznal zásadních změn viditelných doslova na každém kroku.
Mezi ty nejpodstatnější patří nová image klubu, stylový interiér, zajímavý a kreativní program, cenově dostupná politika, servis na špičkové úrovni, akustika celého prostoru s inovovaným zvukovým systémem Funktion One, světelný park nebo téměř dvojnásobná kapacita. A to všechno pro vytvoření světové klubové atmosféry.

O víkendu 7. a 8. září se brány nové Meccy poprvé otevřou široké veřejnosti. Návštěvníci se mohou těšit na OPENING WEEKEND ve velkém stylu za účasti dvou zvučných světových DJských jmen. Hned vzápětí je připravena řada nových pravidelných akcí. Manažer klubu, Radek Koch, dodává: „Budeme usilovat o to, aby se Mecca stala místem, kde se návštěvníci budou cítit příjemně a vítaní, kde budou zažívat tu pravou klubovou atmosféru, kde se nikdy nebudou nudit a kam se budou chtít vracet. Uděláme vše pro to, aby se v Mecce cítili jako hvězdy!“

Klub MECCA byl bez výrazných změn v provozu od roku 1998 do silvestrovské party 2011. Za tu dobu se stal pojmem domácí, ale i zahraniční klubové scény. Od ledna letošního roku je MECCA v rekonstrukci a kromě nového interiéru, technického vybavení a image klub mění i svoji filozofii. S důrazem na cenově dostupnou politiku, profesionální služby a nápaditý program tak bude fanouškům taneční hudby otevřena úplně nová MECCA.

S blížícím se datem otevření klubu se chystá prozrazení dalších detailů.

www.mecca.cz


Dodal: Zdeněk Masopust
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OPENING WEEKEND

Sobota 8. 9. 2012 až Sobota 8. 9. 2012
Vstup: 190 Kč vstup na jednu noc (pá nebo so) 300 Kč na obě noci 490 Kč VIP vstup na jednu noc (pá nebo so) 790 Kč VIP vstup na obě noci / 290 Kč – vstup na jednu noc
Vystupují:
Marcel Woods, Peyton a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika