Tyler Ward přijede poprvé do Prahy

Tyler Ward přijede poprvé do Prahy

09. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americký hudebník, skladatel a písničkář Tyler Ward (23) vyráží na podzim na evropské turné a zastaví se i v Praze - poprvé. Rodák z Denveru představí své skladby českým fanouškům v pražském klubu Roxy 30. října.
Ward sám na sebe nahlíží jako pop-rockového zpěváka. Dobře je znám svými chytrými coververzemi písní slavných umělců, např. Justina Biebera, Jasona Mraze, LMFAO, Michaela Jacksona, Coldplay, Maroon 5 a dalších; a zároveň skládá a natáčí vlastní skladby, které se staly slavné především díky YouTube, kde je shlédly miliony fanoušků. Ward hudbu vždy miloval, i když původně studoval na vojenské letecké akademii a později hrál fotbal za univerzitu – ale vztah k hudbě převážil a Ward se začal stoprocentně věnovat již jen hudbě.



Ward je jedním z mála nezávislých umělců, kteří mají obrovskou podporu fanoušků především díky online světu: Wardovy facebookové stránky mají přes půl milionu fanoušků, většina jeho skladeb má přes milion (některé i pět až deset milionů) shlédnutí na YouTube – zkrátka, mladičký Ward se stal jedním z nejžádanějších umělců na americké půdě. Už letos v září Ward navíc plánuje vydat své první CD plné originálních skladeb.

„Tylera Warda lze přirovnat k mladší a vášnivější verzi Jasona Mraze či Damiena Rice. Má neskutečnou hlasovou výbavu. Kromě zpěvu také hraje na kytaru, bicí a piano. Všechny jeho vlastní skladby i coververze jsou unikátní – bravurně míchá styly a vždy překvapí něčím novým – jednou je to čistě akustické, podruhé se nebojí zapojit syntetizátory. Jeho coververze jsou často označovány za kvalitnější, než originály. Zkrátka pražský koncert Warda v Roxy bude rozhodně událostí, kterou si hudební nadšenci nesmějí nechat ujít!“ sdělil nám jeden z promotérů.

www.roxy.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: TYLER WARD (USA)

Úterý 30. 10. 2012
Vstup: 440 Kč
Vystupují:
TYLER WARD (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika