Skyline pokřtí album Virginplatonicpanic

Skyline pokřtí album Virginplatonicpanic

04. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve středu bude v paláci Akropolis zaděláno na další energetický koncert se vším všudy, jelikož se bude křtít album Virginplatonicpanic. Skyline pak budou pokračovat ve svém turné 7.4. do Brna na Flédu.
Na letních festivalech už patří k headlinerům, možná právě proto jim lidé svými hlasy přisoudili páté místo v kategorii Koncert roku. Zpěvačka Jitka dokáže získat publikum na svoji stranu jak neskutečnou energií, kterou na pódiu vydává, tak dokonalou postavou, kterou s oblibou vystavuje. MC NU.C si zase publikum získává svým klackovitým vystupováním a platná je i image „no problem“.

skyline

Do povědomí lidí se dostávali zpočátku pomalu a zapsali se hlavně albem Riders In The Store. Teď už mají na kontě tři desky a aktuální Virginplatonic přináší více živých nástrojů, vokály na vyšší úrovni a propracovanější melodie.

V Česku už Skyline patří mezi pojmy, a proto určitě stojí za to navštívit jejich koncert alespoň jednou, aby si každý udělal obrázek o kapele, která se u nás řadí mezi hvězdy taneční scény. Nečekejte do léta a vyražte v pátek 7. dubna na Flédu! Je už totiž na čase, aby prověření Skyline překvapili i nové diváky!

www.skylineweb.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika