Mecca připravuje nabitý taneční program

Mecca připravuje nabitý taneční program

17. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Mecca má v plánu se s blížícím Opening Weekendem, který se uskuteční 7. – 8. září, vrátit na pozici jedničky domácí klubové scény a obhájit ji programem a službami na světové úrovni.
Management klubu usilovně pracuje na tom, aby o Mecce již od jejího znovuzrození bylo pořádně slyšet. „Do Meccy se stěhují velké produkce jako Trancefusion Club Edition nebo Decadance, doplněné o pravidelné party s nejlepšími českými a světovými DJs. Věříme, že toto je ten nejlepší argument pro fanoušky taneční hudby, aby si od září přicházeli pravidelně užít atmosféru tohoto legendárního klubu,“ říká manažer Meccy Radek Koch.

logo

Klub Mecca, nejzásadnější podnik pražské klubové scény, prochází od nového roku celkovou rekonstrukcí a změnou původního konceptu na multifunkční prostor. Jednou ze zásadních změn je úprava vizuálního stylu a proměna loga vycházející z tradiční symboliky. Stylizovaný grafický prvek hvězdy a její jednotlivé části nalezneme nejenom v marketingových materiálech a komunikaci, ale bude nedílnou součástí klubu ve formě vizualizací, optických efektů a instalací.

www.mecca.cz

Dodal: Daniela Pokorná, maXmedia s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OPENING WEEKEND

Sobota 8. 9. 2012 až Sobota 8. 9. 2012
Vstup: 190 Kč vstup na jednu noc (pá nebo so) 300 Kč na obě noci 490 Kč VIP vstup na jednu noc (pá nebo so) 790 Kč VIP vstup na obě noci / 290 Kč – vstup na jednu noc
Vystupují:
Marcel Woods, Peyton a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika