FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Kačeři 2012

Festival Kačeři 2012
18. 07. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Poslední srpnový víkend se pomalu blíží. S tímto datem je spojen také multikulturní festival Kačeři. Ten proběhne od 24. do 25. 8. v Horčápsku u Příbrami a prezentují ho slova hudební, pohodový, sportovní, kulturní a přátelský.
Na louce v Horčápsku mezi Březnicí a Příbramí vyroste 24. a 25. srpna pódium pro kapely a Djs, fotbalové a volejbalové hřiště a řada dalších míst a zákoutí, kde můžete strávit víkend v rytmu indie, punku, popu, electra a house.

PÁTEK

Organizátoři na letošní festival připravili několik novinek. Mezi tu nejzásadnější patří rozšíření programu i na pátek, kdy se představí 6 kapel. Hlavní hvězdou pátečního programu bude legendární příbramská kapela E!E. Kromě ní vystoupí 4 kapely vybrané z Příbramské rockové ligy a také hardcorrový nášup v podání Pawnshop.

Na elektronické stagei v pátek zahraje housový Dj Tom P., Pb Jungle company a také Krastra sound.

SOBOTA
Na sobotu je připraven obvyklý scénář, který bude doplněn o několik novinek. Od ranních hodin mezi sebou budou soupeřit fotbalové týmy v turnaji v malé kopané. Okolo poledne začne také volejbalový turnaj smíšených družstev. Vedle volejbalu bude další novinkou olympiáda párů. V ní si můžete obejít několik stanovišť a vyzkoušet své fyzické i vědomostní dovednosti a přitom vyhrát jednu z příjemných cen.

KAPELY
V tu dobu se již lidé na festivalové louce budou hýbat v rytmu hudby. Na živá vystoupení dojde okolo 16. hodiny. Posluchačům se představí celkem sedm kapel. Hlavní hvězdou budou indie-popový The Prostitutes. Organizátoři vkládají velké naděje do olomoucké partičky No Distance Paradise a osvědčenou kvalitu dovezou Simple Muffin. Kromě těchto kapel se můžete těšit na písničkáře a herce příbramského divadla Vojtu Záveského pod pseudonymem Vojtaano, příbramské Chilliguns, dorazí také River Jordan, kteří se představili na Zimních Kačerech a večer uzavřou rožmitálští The Streetfighters.

DJs
DJs se letošní rok představí v novém, větším a funkčnějším stanu. Oproti loňskému roku dojde k obměně line-upu. Stejnou tváří zůstává housová legenda Vilém, který si pochvaluje atmosféru festivalu. Vilém vystoupí spolu se saxofonistou Jakubem Ročňákem. Housovou atmosféru podtrhne známý a Rádiem 1 protřelý Dan Cooley. Premiéru na Kačerech si odbudou Djs Mr. Shorty a také Revize. Stálicí je a vždy bude také Dj JOhn Happy. Jeho úvodní set rozehřeje všechny pártypeople. Z housových rytmů se začne večer v párty stanu žánrově zrychlovat. O slovo se totiž přihlásí Substance-D. Zatím je potvrzeno vystoupení kompletní trojice Duff, Dave a Tamagotchi. V line-upu nemůže chybět Dj Šlapy, u kterého se opět očekává narvaný stan a skvělá atmosféra.

Ten, kdo nechce během večera pařit na kapely nebo DJs, může využít druhého baru, kde bude přichystáno chill out sezení a osvícení finskými loučemi.

Samozřejmostí je stanové městečko, parking zdarma, jídlo a pítí, co hrdlo ráčí, soutěže, vizualizace.

www.kaceri-festival.cz

Dodal: Jan Štika
KAČEŘI

KAČEŘI

Pátek 24. 8. 2012 až Sobota 25. 8. 2012
100/200/250
Vystupují:
The Prostitutes, E!E, No Distance Paradise, River Jordan, Simple Muffin, Vojtaano, The Streetfighters, Chilliguns, Pawnshop, Pakáš, Eviwatt, Skaliska, Celtime DJs: Substance-D, Dan Cooley, Vilem & sax Jakub, Mr. Shorty, Šlapy!, DJ Revize, JOhn Happy, Kra-stra sound, PB Jungle company, Tom P.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |