Mecca otevře za účasti světových hvězd

Mecca otevře za účasti světových hvězd

25. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mecca se po několika měsících, kdy procházela rekonstrukcí, představí v novém kabátu široké veřejnosti. Druhý zářijový víkend se tak bez pochyby stane svátkem české klubové scény. Nový management přichystal pro návštěvníky velkolepé otevření klubu, které bude probíhat po obě víkendové noci za účasti hned tří světových hvězd.
V pátek 7. září do Prahy zavítá významný představitel francouzské houseové scény a autor mnohých tanečních hitů ARNO COST. Vlastní tvorbě se věnuje již od roku 1999 a v současnosti je považován za jednoho z předních světových producentů house hudby. Arno miluje hraní v klubech a přímý kontakt s fanoušky, proto bude zajisté tím pravým, kdo se poprvé postaví v Mecce za mixážní pult a postará se o vytvoření té nejlepší atmosféry!

cost

Hned den poté, v sobotu 8. září se Praha může těšit na další světovou hvězdu. Z Holandska téměř po roce přijede tvůrce nezaměnitelného soundu MARCEL WOODS! Marcel se už do Prahy těší a ke svému hudebnímu stylu říká: „Nemám rád, když se mě snaží někdo narvat do nějaké škatulky a má nutkání zredukovat můj styl. Ten, kdo mě někdy slyšel, ví, že se do jedné škatulky nikdy nevejdu.“ Přesně to chce dokázat i svým fanouškům v nové Mecce.

woods

Dalším zahraničním hostem tohoto víkendu bude americký zpěvák PEYTON, který v Praze již několikrát live zazpíval a vždy si podmanil klubové publikum a dokonce i vyprodanou O2 Arénu. Peyton má na svém kontě několik známých hitů, pravidelně zpívá po celý rok v těch největších a nejvyhlášenějších světových klubech. Peyton bude speciálním hostem obou víkendových nocí!

Součástí víkendového programu budou i zástupci české klubové scény a noví Mecca Djs. Hosté se mohou těšit na velkou show s mnoha performery a tanečnicemi ve velkolepých kostýmech. Tento víkend slibuje opravdovou zábavu na světové úrovni a strhující hvězdnou atmosféru. Buďte u toho a staňte se hvězdou Meccy i vy!

Více informací na www.mecca.cz nebo na www.facebook.com/mecca.club

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OPENING WEEKEND

Sobota 8. 9. 2012 až Sobota 8. 9. 2012
Vstup: 190 Kč vstup na jednu noc (pá nebo so) 300 Kč na obě noci 490 Kč VIP vstup na jednu noc (pá nebo so) 790 Kč VIP vstup na obě noci / 290 Kč – vstup na jednu noc
Vystupují:
Marcel Woods, Peyton a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika