Do Bratislavy přijede zahrát tvář labelu M_nus

Do Bratislavy přijede zahrát tvář labelu M_nus

30. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Téměř přesně rok poté, co do Bratislavy konečně zavítaly ústřední postavy labelu M_nus: Barem, Gaiser a sám velký Richie Hawtin, se sem vrací jedna z nových tváří tohoto mega-labelu. 25. srpna přijede do klubu Nu Spirit Michael L Penman.
Pokud jste fanouškem elektronické taneční hudby a sledujete alespoň z části aktivity labelu M_nus, určitě vám neunikla informace, že jedna z ústředních postav tohoto labelu, Ambivalent, začátkem července vydal svou první mixovanou kompilaci s názvem Ambivalent presents Ground na jeho sublabelu Minus12. Ambivalent nedal na svou kompilaci ani jednu svou skladbu nebo nějaký známý hit domovského labelu, ale dal se přesně opačným směrem. Snaží se představit nová jména, která mají podle něj potenciál a samozřejmě talent. Jedním z těch je i mladý skotský producent, DJ a zvukový inženýr Michael L Penman, který má na této kompilací nejvíce tracků a právě on už v srpnu zahraje v Bratislavě.

Obohacen o spolupráci se jmény jako Photek, Gwen Stefani, Switch (Major Lazer), Asian Dub Foundation a dalšími, se pustil do produkce vlastních věcí. Jeden z prvních labelů, který vydal jeho produkci byla právě Slovensku značka Leporelo. Právě tohoto EP si všiml Ambivalent a zařadil i do své chart na serveru Resident Advisor. Od té doby dostává produkce Michael L Penmana pravidelně support od jmen jako Richie Hawtin, Dubfire, Paco Osuna, Ambivalent a dalších.

Michael L Penman zahraje ve své české premiéře už 25. srpna v bratislavském Nu Spirit Clubu.



www.leporelo.sk

Dodal: Milos Fedor
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

M_NUS IS BACK!

Sobota 25. 8. 2012
Vystupují:
Michael L Penman (Minus12 / Leporelo. / UK), Martin Haberland (mie / SK), Milos (Leporelo. / Rádio_FM), Skank
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika