Poslouchej zdarma nový singl dua Kieslowski

Poslouchej zdarma nový singl dua Kieslowski

31. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Duo Kieslowski, které má již na svém kontě debutové album Tiché lásky (2011) a nedávno vydané EP Tanečnice (2012) přichází po necelém půlroce s novým singlem „Krátká píseň o zabíjení” z připravovaného alba „Na Nože“. Prvních 42 čtenářů Poslouchej.net má nyní unikátní možnost stáhnout si singl zcela zdarma.
Krátká píseň o zabíjení je součástí zbrusu nového alba dua Kieslowski, které, jak napovídá sám název titulní písně, pojednává převážně o lásce, ke které v podání Dua Kieslowski patří i zabíjení. Natáčelo se na jaře tohoto roku někde mezi pražským Žižkovem, Finskem a v neposlední řadě také v typické rázovité roubence v Lužických horách. Album Na nože, o jehož produkci se podělila česko-německá produkce, a které se v současné době míchá ve stuttgartském studiu, vyjde v září 2012 u Indies Scope.

Singl ke stažení zdarma:


Duo KIESLOWSKI překvapilo v minulém roce svým křehkým debutovým albem Tiché lásky, které sice odkazuje na rockerskou minulost DKP, písně však mají čistý až folkový písničkářský zvuk. Album bylo velmi pozitivně přijato odbornou veřejností a vzápětí se mu dostalo i ocenění ve formě nominace na Album roku na Tais Awards.

David Pomahač (DKP - kytara, zpěv, hudba a texty písní) působil např. v kapelách Bez peří a Houpací koně a dále je členem doprovodné kapely Xaviera Baumaxy. Spolu s pianistkou Marií Kieslowski (klavír, zpěv) tvoří duo, které sází na intimitu a syrovost základního akustického zvuku kytary a piana a kontrast jejich dvou barevně výrazných hlasů.

www.facebook.com/kieslowski
www.indies.eu/umelci/448/kieslowski/

Dodal: Přemysl Štěpánek, Indies Scope
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika