Multikulturní akce v klubu Retro

Multikulturní akce v klubu Retro

06. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento pátek startuje v centru Prahy nová série akcí, které v jednom večeru propojí reggae, dancehall, hip hop i r&b. Retro je čerstvě otevřený hudební sál s kapacitou až 1000 lidí a první party můžete navštívit tento pátek 7.4.
Promo: Tento pátek startuje v centru Prahy nová série akcí, které v jednom večeru propojí reggae, dancehall, hip hop i r&b. O příjemný a roztančený průběh těchto večírků se postará parta top DJs & MCs výše zmíněných žánrů. Retro je čerstvě otevřený hudební sál s luxusním zvukem, projekcí, příjemnou atmosférou a kapacitou 1000 lidí. Přijďte okoštovat první party tohoto druhu v pátek 7. dubna od 20h. Nejprve vás rozehřeje s nu-roots reggae Admirál Kolíbal a poté už nastoupí pražský #1 Pro Sound Systém v plné sestavě DJs Liquid A, General Kryshpeen & Dr. Kary. V jednu ráno převezme štafetu u gramofonů Abdul Rahman 52 s fajnovou selekcí r&b a poté bude po zbytek noci mixovat DJ Poem s další várkou skvělý muziky na pomezí hiphopu a dancehallu. S ním zároveň dorazí i tajný host na mikrofonu, takže čekejte i živý rap. Ideou této nové série akcí je propojení zbytečně izolovaných scén a rozšíření hudebních obzorů. A navíc je v Praze konečně prostor, kde je celou noc skvělý zvuk a dost místa na roztančený páteční večírek. Vstupné je 60 Kč, což snad za nabízenou kvalitu nebude překážkou. Těšíme se na vás.

dance hall

14. 4. Urban Flava: Prago Union, Djs Iceman, Big J & Kwe

21. 4. Dancehall Aréna: Mara Mara, DJ Babylonrocka ft. MC Henry D, Roccaflex Crew {DJs Scareface, Mr. Anděl, Herby Boy + MCs Jacob & Turner)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika