Darren Emerson na první House Elements

Darren Emerson na první House Elements

14. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Se startem září se do Roxy znovu vrací noc House Elements a hned její první podzimní vydání, které proběhne v sobotu 8. 9. si říká o velkou pozornost. Speciálním hostem klubovky totiž bude Darren Emerson, bývalý člen kapely Underworld.
Tento celosvětově proslulý dj měl během své sedmnáctileté kariéry možnost spolupracovat se jmény jako Depeche Mode či Jamie Cullum a podílel se na tvorbě celé řady alb a singlů, jejichž prodeje přesáhly miliony kusů.

Již v pouhých osmnácti letech se Darren Emerson stal třetím členem proslulé kapely Underworld, která se v polovině 90. let stala opravdovým fenoménem, mimo jiné i díky legendární skladbě Born Slippy známé ze soundtracku kultovního filmu Trainspotting. Spolu s Underworld nahrál Darren Emerson tři komerčně extrémně úspěšná alba a postupně se z něj stal i jeden z nejvyhledávanějších remixérů své doby, s oficiálními předělávkami skladeb interpretů jako jsou The Chemical Brothers nebo Björk.



V roce 2000 se Darren rozhodl odejít z Underworld a soustředit se na svou sólovou dráhu dje, remixéra a manažera proslulého labelu Underwater. Brzy získal vlastní rezidentní noc v legendárním klubu Pacha na Ibize, která byla v anketě DJ Magazine vyhlášena nejlepší house party léta. Spolu s djem Sashou vyprodukoval dnes již klasickou skladbu Scorchio, která byla považována za skutečnou elektronickou hymnu své doby. Následovala série tří tématických kompilací pro Global Underground, jež dodnes patří mezi to nejlepší, co na této značce vyšlo.

V roce 2010 Darren Emerson zakládá nový label Detone a pokračuje ve svém nekončícím turné po nejlepších světových klubech a festivalech. 8. září 2012 budete mít jedinečnou příležitost poslechnout si jeden z jeho setů i vy, v pražském klubu Roxy na party House Elements!

Dodal: Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSE ELEMENTS

Sobota 8. 9. 2012
Vstup: 150 Kč / 200 Kč
Vystupují:
Darren Emerson (Detone/Underwater, UK) , Biodan, Slater, Tazz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika