Fabric startuje novou sezónu

Fabric startuje novou sezónu

30. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Fanoušci klubové scény a ostravského Fabricu se již brzy dočkají znovuotevření klubu. Po dvouměsíční odmlce se klub dočkal nového designu interiéru, který si naplno můžete vychutnat společně s novým zajímavým programovým konceptem klubu.
Kromě pravidelných rezidentních nocí Crystal, Evolution Special, Acapulco, Slim Slam Drum a Thriller nabídne klub i nové party. Pátky nabídnou každý měsíc kalby ve všech oblíbených stylech taneční hudby, ať už to bude klasická House Party, Trance, Progressive, Electro, Dubstep, Hip Hop, R&B nebo Liquid Funk. Novinkou budou i videoprojekce vybraných koncertů a hudebních dokumentů zakončené djskou afterparty, třeba hned v září se bude promítat film Don`t Think od The Chemical Brothers. Naprostou novinkou jsou pravidelné sobotní párty s názvem Kluboška, kde uslyšíte aktuální rádiové hity, přičemž poslední sobota v měsíci bude ve stylu oldies. Vstupné na tyto sobotní akce bude v podstatě zdarma.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří navštíví nově zrekonstruovaný klub Fabric, doporučujeme přijít zapařit na otvírací party Crystal s rezidentkou LayDee Jane. V září nás navíc čeká i megaparty 3G TOP CLASS NIGHT, na které vystoupí kromě české elity (Lucca, Laydee Jane, Martin Gredner...) jako headlineři švédský Marcus Schossow, britští Filthy Funk Funk a slovenská Nifra. Čtvrtek 27. 9. bude svátek pro DnB fanoušky v podobě speciální SSD vs LiR party a den poté v pátek 28. 9. klub navštíví australská progressivní megastar tyDi, který vystoupí na posledním oficiálním warm-upu na pražskou halovku Trancefusion.

www.fabric.cz

Dodal: Daniel Jasník, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

3 G TOP CLASS NIGHT

Pátek 21. 9. 2012
Vystupují:
MARCUS SCHOSSOW (SWE), NIFRA (SK), LUCCA, LAYDEE JANE, Martin Gredner, Danny Bright, Robiq
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika