Šesté vydání Therapy Sessions

Šesté vydání Therapy Sessions

03. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Česká edice známé dnb party se vrací na místo činu - do Českých Budějovic. Temná atmosféra prosycená těmi nejtvrdšími zlámanými beaty a extrémně nízkými frekvencemi proběhne již pošesté v prostorách KD Gerbera. Pojďme si představit kompletní line up.
Tentokrát se vydáme pod hladinu! Halucinatorní představy se utopí v hlubokých basových linkách a ty nejhorší noční můry rozstřelí kombinace drtivých a agresivních rytmů. Čeká nás nekompromisní čtveřice zahraničních headlinerů, vysoce kvalitní český support a unikátní scéna s dekoracemi a videoprojekcemi od Invert VJs! Staneme se účastníky zcela ojedinělého, v praxi dosud neotestovaného experimentu hlubinné terapie. YOU NEED THERAPY!

Počínaje rokem 2007 předchozích pět ročníků nabídlo vždy ta nejzvučnější a nejžádanější producentská jména v oblasti dark drum & bassu a ani letošní jarní premiéra Therapy Sessions v Praze ve spolupráci s Imagination Festivalem nebyla výjimkou. Na co se mohou naši klienti těšit v šestém díle stále oblíbenější terapeutické seance se strhující energií v Českých Budějovicích?

V exkluzivním 90minutovém back2back setu zde vystoupí borci ze stáje OMC, COMPUTERARTIST a QO, dva raketově stoupající čeští producenti. Oba mají slušně rozjetou dýdžejskou dráhu a na kontě několik úspěšných releasů na známých labelech, jejich doménou je především energií a dynamikou prosycený neurofunk, hudba s hypnotickými basovými linkami a výraznou rytmikou, stvořená přímo pro taneční parket. Jejich společný set bude drum&bassová masáž, která vás nerozseká, ale dostatečně nabudí a připraví na tvrdou nálož od zahraničních terapeutů!

dylan robin

Po pěti letech se na místo činu vrací legendy Dylan a Robyn Chaos! Na premiéře Therapy Sessions Czech Republic v roce 2007 v Č. Budějovicích nás uchvátili přísným terapeutickým soundem a hrdě reprezentovali značku Therapy Sessions slavící úspěchy téměř po celém světě. Letošní rok se plody jejich práce doslova hemží, na mapě Therapy Sessions přibyla města jako Sao Paulo a Paříž, Dylan v roce 2012 oživil svoje labely Freak a Obscene Recordings hned několika releasy a Robyn Chaos propůjčila svůj vokál jedněm z nejzásadnějších tracků na poli současné tvrdé drum and bassové produkce. „Duchovní rodiče“ mejdanů razících tvrdou a temnou stránku DnB jsou zárukou nezapomenutelného vystoupení plného výbušné energie, za mixážním pultem se skvěle doplňují a motivují k vyhrocenějším mixům a triumfálnějším trackům. Na podzimní Therapy Sessions CZ je uslyšíte ve speciálním dvouhodinovém setu!

K odtajnění všech headlinerů akce zbývají dvě jména. Těšit se můžete na dva zástupce nové, hardcorem inspirované vlny zvané crossbreed v premiérovém vystoupení pro ČR!

Druhá stage největšího jihočeského drum&bassového eventu bude patřit DJ’s z místních crew (Beatz.cz, Kerong.cz, Fruta Kru, Soundpolis) a těšit se můžete na breakbeat, lehčí odnože D’n‘B i na trochu dubstepu. Ve zkratce vás čekají dva rozjeté drum&bassové mejdany v jeden večer, na jednom místě.

Limitovaná série prvních 100 vstupenek za cenu 200,- Kč je již v prodeji v síti Ticketstream.

www.therapysessions.cz


Dodal: Jan Vieweg, Therapy Sessions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THERAPY SESSIONS CZ

Pátek 16. 11. 2012
Vstup: 250 Kč / 300 Kč
Vystupují:
DYLAN /USA/ & ROBYN CHAOS /USA/ SWITCH TECHNIQUE /PL/ VS. DEATHMACHINE /UK/ Union, PRSPCT,COMPUTERARTIST /CZ/ VS. QO /CZ/ HANZALL vs. DUKOR BASLER /DE/ vs. SHENKSTER M4D.DOC vs. CLK, INVERT VJs 2ND STAGE: BEATZ.CZ, FRUTA KRU, KERONG.CZ & SOUNDPOLIS SICKY CHITO vs. TUBUS SYNDROME vs. THINNGY DIRTY BOY vs. BROCK CLIPPER vs. SERGI MAJKL vs. JONNY PLAYER vs. TAO MAFFA MOPTRON
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika