Joe Cormack zve na Resistrance

Joe Cormack zve na Resistrance

17. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Joe Cormack si vás dovoluje pozvat na narozeninovou párty Resistrance, která se stane vyvrcholením neuvěřitelného roku 2012. Detailně představovat zástup gratulantů by se rovnalo nošení dříví do lesa, protože se jedná o tuzemskou trancovou špičku, a tak alespoň stručně o jednotlivých účinkujících.
Stepan Bruck & Michal Vyrys alias E-Motion Bros je legendární brněnská dvojka, která vždycky dovedla na taneční parket doručit trance plný (pří)jemných melodií a rytmů a postará se o plynulý rozjezd akce. Pokud byste si chtěli udělat obrázek, poohlédněte se například po podcastech radioshow E-Motion, vysílané na iRádiu Sensation Factory.

David Hanc je slovenský všeuměl žijící v současnosti ve Vídni. Mimo grafiky (mj. autor tohoto flyeru), webdesignu, osobního koučingu a spousty dalších věcí se taky věnuje produkci a DJštině, která ho rozděluje na dvě identity: Jako Enhancer hraje převážně hardstyle, ovšem u nás se představí prostě jako David Hanc se svým typickým energickým setem, kterým naposled rozboural dav na festivalu Top Trance.

Romana Vyviala alias N-Rica máme všichni rádi, úžasný bezprostřední člověk a momentálně nejzářivější kometa české trance scény stoupá stále výš. Důkazem budiž poslední hraní na otvíračce rekonstruovaného Fabricu nebo účast v lajně párty s Above & Beyond. N-Rico přijde zbláznit fanoušky trancu svou neutuchající energií i na narozeninovou párty do Yesu.

Joe Cormack je celkem nenápadná postava domácí scény :) Obnovenou premiéru za decky se odbyl loni v prosinci v Czech This Future #9 a od té doby se mu poštěstilo zahrát si na dalších akcích doma i na Slovensku. Pustil se taky do produkce a po pilotním, ještě trochu nezralém singlu chystá další novinky ve spolupráci s polským producentem Sunset Heat. Na párty představí právě zejména vlastní novinky a spolu s ním se v B2B setu objeví maďarský DJ Mickey Simon, který dorazí jako vyslanec tamního Joeova fanclubu.

Hlavním hvězdou párty je Ronny K, jedna z legend trance music, který přijede popřát až z dalekého Londýna a naplní tak tradici, kdy v posledních letech vystupuje v ČR alespoň jednou za rok. V Praze se nepředstaví sám, doprovodí jej dva speciální hosté a můžete se tak těšit na jedinečné tvůrčí spojení, které jste dosud naživo neměli možnost spatřit.

Sandeagle (zvaný též "český Sean Tyas") patří k nejaktivnějším a nejobletovanějším domácím producentům. Vydává převážně na tuzemském labelu Trance All-Stars, ovšem jeho remixy se objevují na mnoha dalších předních labelech a dostávají se do hlavních globálních radioshows v čele s ASOTem. Momentálně pracuje na svém autorském albu a určitě si přichystá nějaká IDčka.

Filip Marak a.k.a. F1D0 patří k jedinečným tech-trancovým úkazům a do podvědomí domácích i zahraničních fanoušků se zapsal zejména skvělými mashupy i vlastními remixy. Svou druhou tvář ukázal ve společném projektu s Johnem Waverem, kdy vsadili spíše na progresivní notu, ale v Yes Clubu se představí starý dobrý F1D0 s našlapaným setem.

Hardtrance/style řezátor K1aptcha se stal víceméně tradičním Sandeaglovým souputníkem a zpravidla uzavírá párty pořádným nářezem na hodně vysokých BPM. Nejinak tomu bude i zde, máte se na to těšit!

Přijďte se v sobotu 22.9. pobavit do pražského YES! klubu a užijte si prvotřídní trance ve všech jeho podobách a zároveň poslední párty tohoto léta, neboť o půlnoci už přivítáme podzim. Nezapomeňte si přibalit dobrou náladu a kdo máte ještě kolem tohohle termínu narozeniny, slavte s námi - vstupné je ZDARMA a zábava od devíti večer do šesti do rána garantovaná!

Line up:
21:00 E-Motion Bros
22:30 David Hanc
23:30 N-Rico
00:30 Joe Cormack b2b Mickey Simon
01:30 Ronny K
03:00 Sandeagle
04:00 Filip Marak
05:00 K1aptcha

Více info:
http://www.facebook.com/events/104471393007650
http://www.yesclub.cz

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

I LIKE: RESISTRANCE

Sobota 22. 9. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
RONNY K. DAVID HANC E-MOTION BROS N-RICO FILIP MARAK SANDEAGLE K1APTCHA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika